16 Mart 2013

Müslüman Herşeyin En Güzelini İsteyecek Allah'tan!


Müslüman herşeyin güzelini isteyecek Allah’tan. Cennette en iyi makamı isteyecek. Allah’ın en çok sevmesini isteyecek. Biz Allah’ı en çok seveceğiz. İnsanlara sözün en güzelini söyleyeceğiz. En güzel kıyafetlerimizi giyeceğiz. En güzel kokular olacak üzerimizde. En güzel sohbetleri yapacağız. Kalemimiz en güzel olacak. Allah’a şükür, dinimiz en güzel din. En güzel teknolojiyi Cenab-ı Allah bize yaşatıyor. En güzel yardımları yapıyor. Hep güzel, güzel, güzel, güzel. Hep güzeli isteyeceğiz. Güzele talip olacağız. Halımız güzel olacak, kilimimiz güzel olacak. Şeyhimiz güzel. Şeyhimiz’e ziyareti sıklaştırsınlar. Çünkü ben Şeyhimiz’edün de söyledim, onun sevinç haberi bana geldiğinde bende adrenalin etkisi yapıyor, çok hoşuma gidiyor. Onun mutluluğunu duymak herkesi çok mutlu ediyor. Sıklığı artıralım, inşaAllah.

Şeyhimiz’i herkes sevsin. Hak ettiği için, değerli olduğu için, takva olduğu için, sürekli Allah’ı andığı için, etrafına neşe saçtığı için, iman coşkusu verdiği için, İslam’ı insanlara sevdirdiği için, sahabe ruhunu yaşattığı için, Allah rızası için Şeyhimiz’i herkes sevsin inşaAllah ve saygıda, hürmette de en ufak bir kusur göstermesinler inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder