12 Mart 2013

Mehdiyet Ölü Ruhu Ortadan Kaldıracak !



 İslam dünyaya hakim olacak, istediklerini yapsınlar. Dünyadaki şuan en güzel inanç, en güzel iman akımıdır İslam, herkesin kabul edeceği, herkesin makul göreceği bir inanç.

Mesela bak, Nejat Alp de öyle. Böyle bir sanatçı bir daha gelmez. Bugün evde televizyona baktım, bir program hazırlamışlar, ne kadar sanatın gerilediğini, sanat gücünün ne kadar kırıldığını, ne kadar ürkütücü bir ortam meydana geldiğini gördüm. Eskiden bundan 20-30 yıl evvel, sanatçılar çok güzel ortam meydana getiriyorlardı. Televizyon çek renkli oluyordu, insanların hoşuna gidiyordu. Ama şu an sanatçı adeta kalmadı. Ve bütün televizyon kanalları renksiz. İmani konuları tenzih ederim, hiçbirinde ne heyecan var, ne sevinç var, ne şevk var, ne de insanlar izlemek istiyorlar. Çünkü o ruhu yansıtacak sanatçılar, o ruhu yansıtacak böyle coşkulu ruhlar artık kalmadı.

 Ahir zamanın can çekişmesi açık açık hissediliyor, görülüyor. Mehdiyet, bu ölü ruhu ortadan kaldıracak. Cenab-ı Allah diyor; “Biz yeryüzünün üzerine bir yağmur göndeririz yeryüzü dirilir” diyor. Yeryüzü şu an yeniden dirilecek, inşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder