16 Mart 2013

Irkla Değil, Takvayla Sorgulanacağız !


DİDEM ÜRER: Merkezi Almanya'da bulunan GFK vakfının yaptığı mesleklere ve kurumlara güven araştırmasında Türkiye hükümetine güvenin en yüksek olduğu ülke tespit edildi.

ADNAN OKTAR: Tabii, Tayyip Hocam dindar olduğu için, dürüst olduğu için güveniyor millet. Şu ana kadar acayip bir şeyini görmedik. Ama böyle arkadaşlar çıkıp ilginç laflar ediyorlar, çok gereksiz. Türklükten ne sıkıntı oldu şu ana kadar? Ne gibi bir rahatsızlık yaşandı? Ben mesela hem Arap kökenliyim, hem Çerkez kökenliyim. Nogay'ım da, Nogaylık da var. Yani bu ne demek? Türkiye'de olduğuma göre bu sınırlar içinde yaşayan herkese Türk dendiğine göre ben de Türk'üm. Ne diyeceğim, Arap’ım mı diyeyim ne diyeyim? Nogay’ım mı diyeyim? Çerkez’im mi diyeyim ne diyeceğiz? Ne iştir bu? Böyle bir konu yok ki. Zaten mezara girdin mi bütün kemikler aynıdır. Ahirette de Allah bizi "Çerkezler bu tarafa, Nogaylar bu tarafa, Araplar bu tarafa" demeyecek ki. " Kafirler bu tarafa, Müslümanlar bu tarafa" diyecek Allah.

 O zaman nedir yani? Irkla sorgulanmayacağız, takvaya göre. "Arap'ın Acem'e, Acem'in Arap'a üstünlüğü yok" diyor Resulullah (s.a.v). "Üstünlük ancak takvayladır" diyor. Bitti. Uzatacak bir şey yok. Ama "Ben Sizi" diyor Allah "milletler olarak yarattım, tanışın diye" diyor. Tamam işte, Türk milleti var, İran milleti var. Zaten görüyoruz fiilen var yani. Bundan kaynaklanan bir sıkıntı yaşamadık biz. Zorluk yok. PKK'nın derdi Kürtlük-Türklük, şu bu falan değil. Onlar bölgenin komünist olmasını istiyorlar. Allah’sız kitapsız olmasını istiyorlar. Konu bu. Darwinist-materyalist olmasını istiyorlar. Biz de buna müsaade etmeyeceğiz. Etmiyoruz. O kadar.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder