20 Mart 2013

Affetme,Kardeşlik,Mutluluk,Sevinç hepsi Mehdiyet'te!


Devrimci bir genç düşünüyorum, Marksist bir genç. Ne istiyorsun? “Sosyal adalet.” Mehdiyet’ten alınma değil mi bu? En alası Mehdiyet’te, İttihad-ı İslam’da değil mi? Barış istiyorsun, Mehdiyet bunu anlatıyor. Her yönde eşitlik istiyorsun, yine Mehdiyet’te. Affetme, kardeşlik, mutluluk, sevinç, hepsi Mehdiyet’te. Ve Allah inancıyla dünya zevkli, güzel. Öbür türlü kaos, kabusa inanıyorsun. Olmadığı halde kendini kandırıyorsun. Yazık değil mi? İnandığın halde, Allah’ın var olduğunu bildiğin halde dünyayı kendine cehenneme çeviriyorsun. Ve Allah’a karşı da çok yakışıksız bir tavır yapmış oluyorsun. Rabbimiz bizim mutluluğumuz için sonsuz nimet veriyor, var gücünle bütün bu nimetleri reddediyorsun. Ucu-bucağı yok.Şu çay içeriden geldi gibi görünüyor ama Allah yarattı bunu. Allah yarattı. Hoşumuza gitsin diye üstüne de limon. Tam hoşumuza gidecek gibi. İçiren de Cenab-ı Allah’tır. Işık yanıyor.

Bakın bütün dünyada bizi seyrediyorlar. Bu normal bir şey mi? İnsan bir odanın içinde oturup konuşacak, 30-40 milyon kişi konuşmasını dinleyecek. Bu alelade bir olay mı? Aynısını Peygamberimiz (s.a.v) söylüyor; “Ahir zamanda, Hz. Mehdi (a.s) devrinde olacak” diyor. “Daha önceki devirlerde olmayacak” diyor. “Sadece Hz. Mehdi (a.s) devrinde olacak bu teknoloji” diyor, aynısıyla olmuş. Bütün Ortadoğu Allah’la mutlu olur. Adam Allah’a inandığı halde sen adamı zorla Allah’sız yapmaya kalkarsan adamı mahvedersin sen, delirtirsin. Aklı gider mahvolur yani. Çünkü adı gibi biliyor Allah’ın var olduğunu. Sen onu delirtmenin alemi ne? İnsanları mahvediyorsunuz. Mutlu olsunlar.

İslam’ın içinde kardeş olup herkes birbirine şefkatle, merhametle baksın. Koskoca dünya, ucu-bucağı yok. Niye illa nefret edilmesi gerekiyor? İlla “Yahudileri yok edeceğiz.” Bırak, Allah’ın kulu onlar. Kuran’da onların orada olacağı söyleniyor ayette. Yok edecekse, Allah yok ederdi. Allah var ettiğine göre sen ne karışıyorsun? Allah’ın kulu, ehli kitap. Yahudiler, Hıristiyanlar onlar da Allah’ın kulu. “Yok duvarın köşesine sıkıştıracağız” diyor. Bu terbiyesizliktir. Peygamberimiz (s.a.v) böyle bir şey demez. Cübbesini çıkarıp altlarına seriyor Hıristiyanların. Ve “Hıristiyanlarla evlenebilirsiniz” diyor Allah ayette. “Onlardan size sevgi olur” diyor Allah.” “Sizi sever Hıristiyanlar” diyor ayette. “Çünkü mütevazidir Papazları, Rahipleri” diyor. “Ve sizi severler” diyor. Sen buna rağmen “yolun kenarına sıkıştıracağım” diyorsun. O nefret kafası, bağnaz kafa asrımızda buhar oldu elhamdülillah ve olmaya devam ediyor.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder