20 Mart 2013

Bütün Ağırlık Hz Mehdi (as)' dadır !



Hz. İsa Mesih, Allahualem bir yerlerde. İşaret bu. Yakışıklı bir genç olarak, benim kanaatim çok seviliyor da etrafında ve şakacı, tatlı biri. Zannediyorum bir yerde, uyur vaziyette buldular. Geçmişini hatırlamıyordur. İngilizce öğrendi, yabancı diller biliyor. Birçok yabancı dil biliyor, Türkçe biliyor, inşaAllah. Hafızdır Hz. İsa Mesih (a.s). Üç günde ezberleyebilir Kuran’ı. Böyle bir hafızaya sahip Hz. İsa Mesih (a.s). Bu Bediüzzaman’da da var. Peygamberlerde olan bir şeydir. Peygamberimiz (s.a.v)’e de Cenab-ı Allah, “dilini oynatma, ben sana ezberleteceğim” diyor. Peygamberimiz (s.a.v) hafızdı, biliyorsunuz. Kuran’ı ezberden biliyordu. Hz. İsa Mesih (a.s) öyle, hafızdır. Üç gün. İncil’i çok iyi bilir, Tevrat’ı çok iyi bilir. Ama Kuran konusunda uzmandır, çok iyi bilir, inşaAllah. Hoş sohbet, namazlarını kılan, modern, sahabe İslam’ını savunan, çok şeker bir Müslüman.

Ama aleni tebliğ yapmaz. Çünkü aleni yaptığında çok fark edilir. Talebeleri kanalıyla, fazla dikkati çektirmeden. Ama daha çok siyasetle uğraştığını anlıyoruz, Bediüzzaman’ın ifadeleriyle. Dünya siyaseti. Çevre yapan, çevresindeki insanların sayısını çoğaltan, birçok kişiyle tanışan, çok sevilen yakışıklı bir delikanlı olduğunu anlıyoruz. İnanması farz değil. Mecbur değilsiniz inanmaya. Annesi-babası yok bu dünyada. Uyur vaziyette bulunuyor. Çok zeki, çok akıllı. Müslümanlığı öğrendikten sonra Müslüman oluyor, İslam’ı savunuyor. Burada öğrenecek İslamiyet’i. Başka kim olabilir? İşte o, maşaAllah. Ama aklın ihtiyarını almaz. Fakat bütün ağırlık Hz. Mehdi (a.s)’dadır. Dünya hakimiyeti, Darwinizmin-materyalizmin yok edilmesi. Ama Hıristiyan alemini harekete geçirmek Hz. İsa Mesih (a.s)’ın yapacağı bir çalışma. Onları şevklendirme, İslam’a davet etme, onlara o coşkuyu verme, onların lideri olma Hz. İsa Mesih (a.s)’ın yapacağı bir şeydir.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder