30 Mart 2013

Mehdiyet Galip Gelecek !


“Dediler ki: "Rabbimiz, mutsuzluğumuz bize karşı üstün geldi.” (Mü'minun Suresi, 106) Sakın ha mutsuz olmasın Müslüman. Mutsuz olmak haramdır. “Üzüntüden ben bu hale geldim,” “sıkıntıdan ben bu hale geldim…” Müslüman bunu kabul etmeyecek. İmanıyla direnip, o beladan kurtulacak. Şeytandan Allah’a sığınacak. Yanında olmasından, kışkırtmasından Allah’a sığınacak.

“Siz onları alay konusu edinmiştiniz.” (Mü'minun Suresi, 110) Müslümanları. Mehdiyet ile de alay edilecektir. Hz. İsa Mesih (a.s) ve talebeleriyle de alay edilecektir. Ama son gülen iyi gülecektir. Mehdiyet galip gelecek, Hz. İsa Mesih (a.s) galip gelecektir. “Siz onlara gülüp duruyordunuz” diyor Allah. Deccaliyetin bir oyunu bu. Müslüman buna kanmayacak, bundan etkilenmeyecek, bundan yılmayacak. İstediği kadar göbeğini hoplatarak gülsün. Mehdiyet’e gülen kaybeder, Hz. İsa Mesih (a.s)’a gülen kaybeder. Cehennemin ortasına gider oturur, Allah esirgesin.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder