25 Ağustos 2011

TRT ve Pkk


TRT’de PKK’nın Marksist-Leninist olduğundan bahsedilen haber yayını ile ilgili:

Her şey hayırla yaratılıyor. PKK’nın yaratılmasında da bir hayır var. Onların böyle terör eylemi yapmasında da hayır var. Her şeyi Allah hayırla yaratıyor. Çünkü bu, milletimizde müthiş uyanıklığa, Türk-İslam Birliği’ne karşı muazzam bir aşk duyulmasına, müthiş bir milli bilince sebep oldu ve müthiş bir uyanmaya sebep oldu, coşkuya sebep oldu. Allah çok fazla şehit nasip etti. Onların güzel, nurlu kanlarıyla toprağa kutsiyet verdi Allah inşaAllah, toprağı güzelleştirdi.

Ama, TRT’nin böyle bir atakta bulunmuş olması, yıllardan beri söylediğimiz bu hakikati kabul etmiş olmaları maşaAllah, elhamdülillah ilk açılım olarak güzel. Ya Allah Bismillah, hadi bakalım TRT. Bundan sonra daha büyük açılımlar, daha büyük ataklar bekliyoruz inşaAllah, daha büyük fütuhat, daha büyük çaplı anlatımlar. Böylece fikren, düşünceyle, akılla güzel bir dünya inşa edeceğiz. TRT burada önemli bir göreve sahip. Çok önemli bir göreve sahip. Hakkını versin. Materyalizmi kaldıralım, Darwinizmi kaldıralım. Bunun yerine gerçek bilimi koyalım, gerçekleri koyalım, akılcılığı koyalım, sanatı, bilimi demokrasiyi koyalım. Marksizmin, Leninizmin yıkıldığını bilimsel delillerle anlatalım. Sathi anlatımlarla olmaz. “Kahrolsun komünistler, kahrolsun PKK”yla olmaz. Öyle bir fikirle, öyle bir düşünceyle anlatırsın ki o kendinden zaten kahrolur. “Kahrolsun” demeyle olmaz. Kahrolması için sebebe sarılman lazım. Sebep nedir? Bilimsel mücadeledir. 

Bu nasıl olur? Açıklanıyor Kuran’da. “Emri bil maruf nehyi anil münker.” Münkeri nehy ediyor musun? Darwinizmin geçersizliğini, komünizmin geçersizliğini, Leninizm’in yanlışlığını anlatıyor musun? Nehyi anil münker. Emri bil maruf nedir? Darwinizmin yine geçersiz olduğunu anlatmaktır. Hakkı anlatmaktır. Bilimin oraya çıkardığı gerçekleri anlatmaktır. Kuran’ın mucizelerini anlatmaktır ve Kuran’ın meydana getireceği o güzel dünyayı, o güzel ruhu anlatmaktır. Emri bil maruf nehyi anil münker yapıldığında bela bulut gibi milletin üstünden kalkar. Şu an üstümüze bela çöktü. Emri bil maruf nehyi anil münker’le o kalkar, siyah bir duman gibi kalkar. Nur gibi ışık kaplar etrafı. Şu an onu yapıyoruz işte, inşaAllah.

Aleviler delikanlıdır, koçyiğittir. Bir çok insan bilmez Alevilerin insancıllığını, sevgi anlayışını, insanlara olan muhabbetini, güzelliğe olan muhabbetini, hayvan sevgilerini, bitki sevgilerini, dünyaya olan sevgilerini ve Allah’a olan derin imanlarını, tutkuyla olan imanlarını, Hz. Ali sevgilerini, Ehli Beyt sevgilerini birçok insan bilmez. Onlar aşıktır, aşık. Alevi demek aşık demektir inşaAllah. Alevi’si, Sünni’si hep aynı. Hepsi Allah aşıklarıdır. Tertemiz mümin, muttaki insanlardır. El birliğiyle Türk-İslam Birliği’ni kuracağız inşaAllah.

Türkiye’de olan herkes Türk’tür. Bende Araplık da var, Oğuz Türk’üyüm de. Şimdi Arap mıyım ben? Oğuz Türkü müyüm? Ben Türküm. Eğer iyilik, güzellik istiyorlarsa Türk İslam Birliği’ni savunsunlar. Bu nedir böyle? En sonunda istenen şeyin ayrılık olduğu imajını veriyorlar. Adamlar zaten bir kısmı alenen söylüyorlar. Onun için bu tip sözlerden şiddetle kaçınmak lazım. Birlikte bereket vardır, güzellik vardır. Araplarla birleşim, Türk kardeşlerimizle birleşelim, İran’la birleşelim.  Hatta İsrail’le birleşelim, Ermenistan’la birleşelim. Koskoca bir Türk İslam Birliği oluşturalım. Niye bölünme istiyorsunuz? Niye federasyon istiyorsunuz? Özerklik son derece tehlikeli bir şeydir. Bu çok yanlış bir şeydir. Gerek yok böyle şeylere. Bilakis özgürlük. Yani açılsın sınırlar. İstediğimiz gibi her yere gidelim. Suriye ile birleşelim, Irak’la, Ürdün’le birleşelim, İsrail ile birleşelim.  Uçsuz bucaksız bir coğrafyada at oynatalım. Her yerde muazzam bir hürriyet, neşe ve sevinç olsun. Bütün Ortadoğu bayram yerine dönsün. Ufak ufak kurtuluş mantığı olmaz. Niye Kürtler sadece? Türkler var, Azeriler var Türkiye’de, Laz kardeşlerimiz var, Boşnaklar var, herkes var. Türk milleti olarak bakmak hem adil hem vicdanlı, hem akılcı hem doğru hem bereketli olandır. Öbürün de bir uğursuzluk ve yanlışlık var. 

Komünizme karşı mücadele yapılması farz-ı ayn. Yani ilmi bilimsel olarak bir an önce o çalışmanın yapılması gerekiyor. Aksi çok acayip bir şey olur. Mesela bak doktor kardeşlerimizi orada tehdit ediyorlarmış komünistler. Dayatmacı, züppe, şımarık tavırları varmış. Anti-komünist faaliyet yapılmış olsa bütün o azametleri, azgınlıkları gider. Hiç olmasa benim kollarımı bir çözseler tozunu dumanına katarım onların ama yolumuzu açsalar. Ya devlet yapsın, ya bize bıraksınlar, inşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''22 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder