29 Ağustos 2011

Kadir Gecesi bilinebilir mi?

Allah’ın bilebileceği bir şey. Kadir Gecesi gizlidir, günler içerisinde. Allah veli kullarını insanlar içinde saklıyor. Kadir gecesini de Ramazan ayı içerisinde saklıyor inşaAllah. 

Her hareket, her faaliyet Cenab-ı Allah tarafından bilinir. Kaderde olan hareketlerdir. Kaderde olan ibadetlerdir.  Hepsi Allah’ın rızasına yönelik çok makbul ve güzel hareketlerdir. Güzel ibadetlerdir. Çünkü ahir zamanda yapılan ufacık bir faaliyet bile sevabı çok fazla, fitne şiddetli olduğu için. Karşılığı çok güzeldir.  

Biz saf olarak Allah’ın rızasını istiyoruz. Şirkten kaçınıyoruz. İstemiyoruz şirki. Allah korusun şirkten bizi. Sadece Allah’ın rızası, sadece Allah’ın rızası. Bize Rahmetini ve Cennetini sunarsa o da O’nun lütfu olur inşa Allah. Allah’ın rızasını kazanmak, rahmetini kazanmak. Cenneti de lütuf olarak istiyoruz.  İnşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''26 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder