25 Ağustos 2011

Kaddafi'nin Sonu

Kaddafi'nin yenilmesi ve Libya'daki son gelişmeler hakkında:

Kaddafi'ye en başında söyledim. İllaki kafası ezilecek ve rezil rüsva olacak, aşağılanacak. Ondan sonra hizaya gelecek ki muhtemelen onu da asarlar, oğullarını da asabilirler. Sözümü tutmadı. Halbuki gelse Türkiye’de müzakere yapsa konuşsa, Türkiye konuyu çok güzel bağlardı. Hiçbir olay da çıkmazdı. Ölen de olmazdı. Bombalanan bir yer de olmazdı. Ticaret de, hayat da, ibadet dünyasındaki bütün güzel faaliyetler de hepsi de en güzel hali alırdı. Ama müsaade etmedi ve bu sonuç meydana geldi. Şimdi onu da ya vurarak ele geçirirler veyahut kendi kendini öldürür, bir şeyler olur.

Şimdi bu Suriye’de Esad da sözümü dinlemiyor. Onun da başı çok büyük belaya girecek Allahualem, söz dinlemiyorlar. Halbuki Türk-İslam Birliği sıcak, sevgi dolu, güzel bir birlik. Herkesin hoşuna gidecek bir sistem ama enaniyetliler. O anda kendini güçlü zannediyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''22 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamınıhttp://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder