28 Ağustos 2011

Nostradamus, Hz Mehdi'yi haber veriyor...

Nostradamus’un, Ortadoğu kökenli Hz. Mehdi’nin  gelmesiyle, 2016-2020 yılları arasında, Dünya’da ‘’Altın Çağ’’ ın başlayacağı kehanetiyle ilgili:

MaşaALLAH.  Nostradamus bile olayın farkında!  Nostradamus, Muhiddiyn Arabi Hz.’nin eserlerinden istifade etmiştir… Peygamberimiz (SAV)’ın hadislerinden istifade etmiştir… 2016-2020 arası diyor… Verdiği tarih doğru inşaALLAH.

Ben de burdayım, herkes burada; gümbür gümbür… söke söke.. MEHDİ ÇIKACAK! İnşaALLAH. Sevgiyle, muhabbetle inşaALLAH. Göreceğiz

Hemen akabinde, kısa bir sure sonra da, Seyyidina İsa Mesih İbni Meryem… onu göreceksiniz inşaALLAH. O şok olay! Ben Allahualem Hz. Mehdiyi normal karşılayacağımı düşünüyorum… Hz. Mehdi’de çok şaşırmam… millet de şaşırmaz… göreceksiniz… Sadece biatta çok heyecanlanırlar… o kadar!

Ama Hz. İsa Mesih, kardeşim 2000 yıl başka bir boyutta yaşamış bir peygamber dünyaya alınıyor… Aynı kıyafetiylen… Nefes kesecek olay bu… Çok şaşırtıcı.  Ama, imtihan ortamı olduğu için, bu ada aklımızın ihtiyarini almayacak ve göreceksiniz buna da alışacaksınız, makul göreceksiniz…

Her yönden, Hz. İsa Mesih olduğunu ispat edeceğiz inşaALLAH. Ama yine de, inanıp inanmamak serbesttir… Yani farz değildir. Zannı galiple inşaALLAH.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''26 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder