26 Ağustos 2011

Süfyaniyet ve Suriye Derin Devleti


Suriyeli Muhaliflerin Esad Rejimine karşı, Türkiye’de Suriye Milli Meclisi Kurmaya Karar Vermeleri Hakkında:

Esad'ı da korkutmuşlar gibi. Çünkü Suriye derin devleti çok psikopat. Süfyaniyetin tam uygulayıcısı oldukları için gözü dönmüş ve bir manyak sistem kurmuşlar. Onu ikna etmek konuyu çözmez.  O dese ki “haklısınız, hakikaten demokrasiye dönelim. Ben de iktidardan çekileyim” dese, boynunu koparırlar onun. Kardeşi falan da psikopat. Bunu hemen vururlar. Çünkü bu birbirini destekleyen bir cinayet şebekesi, bu bir mafya sistemi. Onun için İran’la Türkiye’nin doğrudan askeri müdahale yapması gerekiyor kan akıtmadan. “Arkadaş biz geliyoruz” diyecekler, bu kadar. Hiçbir şey yapamazlar, hiçbir şekilde direnemezler.  Bu kadar.

Bir kaç tümen askerle İran bir koldan, Türkiye bir koldan Suriye’ye girecek, o kadar. Konu biter. “Amacımız kan dökmek değil, sakın direnmeyin, demokrasi getirmek için geliyoruz, hemen seçimlere gidilsin” diyecekler. Konu bitecek, bu kadar. Başka bir şey yok. 

Şimdi Esad'ı da kurtarmak lazım, o da orada korkmuş vaziyette. Onu orada kukla gibi tutuyorlar. Onun bir özelliği yok, sembolik o. Yani asıl devlet, derin devlet, iddia edilen Ergenekon terör örgütünün bir kolu, Suriye’de görevde şu an. Dinsiz, Allah’sız, Kitapsız, gaddar, manyaklardan oluşan bir cinayet ordusu, bir katil ordusu, bir mafya yapılanması var. Ama Türkiye ile İran’a direnecek bir deliliği hiç biri yapamaz. Konu net biter, konu hallolur. Hatta “hemen kısa sürede, bir ay içinde seçim istiyoruz” denilecek, bitecek, bu kadar. Yoksa öbür türlü Suriye’yi paramparça ederler. Bak dememe rağmen şimdi bunu yapmayacaklar, göreceksiniz. Aynı Libya gibi olur, Suriye’yi yerle bir ederler, Birleşmiş Milletler müdahale eder. Ondan sonra derler ki “biz o kadar adam zayiatı verdik, bomba attık, bilmem para harcadık. Şimdi Suriye petrollerinden haklı olarak pay sahibi olduk, kusura bakmayın.”

Libya petrollerine de şimdi el koyacaklar. En başından söyledim, “Türkiye müdahale etsin, İttihad-ı İslam oluşturun, Türk İslam Birliği oluşturun, konu bitsin” diyorum. Kimsenin karşı olduğu falan da yok, hayali korku yaşıyorlar. “Amerika müsaade etmez.” Amerika müsaade etmez diye bir şey yok. Sordunuz mu Amerika’ya siz, “buna müsaade eder misin, etmez misin?” Öyle bir şey yok. Amerika istiyor. Nereden çıkarttınız?  İsrail de istiyor.

Barışçıl, sevecen, kardeşçe, dostça, herkesi kucaklayan bir sistemi Amerika niye reddetsin? Amerikan halkı niye reddetsin? Bir kere kamuoyunun, dünyanın kabul edeceği bir sistemi savunuyorsun sen. Hiç kimse itiraz edemez. Sen barışı, kardeşliği savunacaksın, demokrasiyi savunacaksın, “Hıristiyanları, Musevileri, Müslümanları, hepsini eşit olarak koruyup kollayacağım” diyorsun, “ateistleri de koruyup kollayacağım” diyorsun. “Sana müsaade etmeyiz” diyemezler, demezler. Öyle bir konu olmaz.

Bütün dünya barışı arıyor. Barışı arayanların sayısı daha yüksektir dünyada.  Yüzde doksan beş barışı arayan vardır dünyada, yüzde beştir kanı arayanlar. Fakat barışı arayanlar kendi aralarında ittifak etmediği için kanı isteyenler dünyayı yönetiyor. Yüzde beşle bütün dünyayı yönetiyorlar. Her yerde oluk oluk insan kanı akıtıyorlar. Şimdi Suriye’nin çözümü bu. Ama Allahualem yapmazlar. Çünkü Türk-İslam Birliği’nden bahseden insan çok nadir, İttihad-ı İslam’dan bahseden insan çok nadir. Israrla da söylüyoruz. Allah insanların büyük bir bölümünün ferasetini, basiretini bağladı. Fark edemiyorlar. Yani kurtuluş açıkken, güzellik açıkken, hayır açıkken göremiyorlar. Anlamazlıktan geliyorlar. Biraz da korkaklık da var, havf damarı var, çekiniyorlar. Psikopatlarda bir korku olmuyor. Yüzde beşlik psikopat takımı, gözü kara oluyor bunların. Barışı savunanlar genellikle çekingen oluyorlar.

Samimiyetsizliğin gitmesi için dava adamlığı, ülkü adamlığı gerekiyor. Ortada olmak zayıflık getiriyor. Çünkü iki taraftan da çekiniyor. Hem sağdan hem soldan çekiniyor. İki taraftan da kolu adeta kopmuş gibi oluyor, sağdaysa sağın tam hakkını vermesi gerekiyor.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''24 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder