26 Ağustos 2011

Hz. Hızır


Fatih Altaylı’nın Ortadoğu’daki gelişmeleri Berlin duvarını yıkılışının devamı olarak yorumladığı “Soğuk Savaş Sonrası Baharı” yazısı hakkında:

Berlin duvarını yıkan da Allah’tır. Onun onunla alakası yok. Birden bire öyle aniden olan hareketler Hz. Hızır (as)’ın kontrolünde olur. Durduk yere böyle bir şey olmaz. Çünkü bunlar çok organize olması gereken, çok güç olaylardır. Kimse götürüp canını ortaya atmaz, kimse sokağa çıkmaz kolay kolay. Hz. Hızır (as)’ın müdahalesi olmadan böyle bir olay olmaz. Hz. Hızır (as) müdahale etti mi insanların dimağına, Allah’ın etkisi meydana geldi mi, bu olaylar olur. Metafizik olduğu görülmüyor mu? Bir anda bütün ülkelerde aynı anda olay meydana geliyor, bu nedir bu? Ve hepsinde Mehdiyet’e göre olaylar şekilleniyor ve Mehdiyet’e göre gelişiyor. Onun haberi yok, alttan alta, üstten üste, yukardan, sağdan, soldan Mehdiyet bütün dünyayı sarıyor.

Hz. Hızır (as)’ın olduğu yerde Hz. Mehdi (as) da vardır, Hz. İsa (as) da vardır. Hz. Hızır (as) tek başına gezmez. Büyük olaylarda Hızır (as) sürekli öndedir. Yani özellikle vaktidir. Ama her devirde faaliyet yapmıştır Hızır (as).



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''24 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder