24 Ağustos 2011

Komünist Terörün Çözümü

Basında çıkan Hakkari'deki ikna kampları hakkında:

Bilinçlendiriyor, propaganda yapıyor, diye anlatıyorlar. Ne konuda bilinçlendiriyor, neyin propagandasını yapıyorlar, onu anlatmıyorlar. “İkna odaları”, hangi konuda, ne konuda ikna ediyorlar? Niye demiyorsunuz komünist propaganda yapıyorlar, Darwinist propaganda yapıyorlar, diyalektik felsefeyi anlatıyorlar diye niye demiyorsunuz? Lafı neden dolandırıyorsunuz. “İkna odası” neyin ikna olası? Olur mu öyle şey. “Propaganda yapıyor” diyor. Propagandayı açık açık söyle. Maksist Leninist felsefe anlatılıyor ve komünizmin bu zaten gereğidir. Hakkari’de engellersen Yunanistan’da anlatır. Yunanistan’da engellersen gider Bulgaristan’da anlatır, Amerika’da anlatır, Libya’da anlatır.

Bütün dünyayı kullanır terör. Sırf Kandil Dağı’nı kullanmaz. Kandil’i bombaladığınızı farz edelim. Yani Kandil’in yok olduğunu, haritadan silindiğini düşünelim. PKK orada zaten durmaz. Yani komünist gerilla yönteminde bombalanan bir alanda komünist gerilla durmaz. Potansiyel, tahmin eder nerede olacağını ve araziye yayılırlar. Defalarca Kandil bombalandı. Zaten orada onlar yani bir apartman, bir tesis, bir fabrika falan kurmuyorlar. Bombalanacak arazi sadece taş ve topraktan oluşan arazidir. Yani taş ve topraktan ibaret olan yerler yıkılır. Onların orada müstahkem mevkileri, ağır silahları falan yok. Şimdi mesela bombardıman yapılır, mesela tank vardır onu tahrip eder, uçak vardır; uçağı tahrif eder. Yollar köprüler vardır; onu tahrip eder ama adamın yola köprüye ihtiyacı yok  ki zaten. Patikadan geçiyor zaten. Öyle bir konusu yok. dolayısıyla bombalanacak bir hedef yok. adamlar araziye yayılmış, çok geniş bir araziye yayılmış durumdalar.

Komünizme karşı yöntem bombalama olmaz özellikle gerilla savaşında, komünist gerilla savaşında. Bunlarda 50 yıllık, 60 yıllık tecrübe var. Gerilla savaş tecrübesi var, onu kullanıyorlar. Gerilla yöntemine karşı, yani komünistlerin yaptığı bu gerilla yöntemine karşı şu ana karşı hiçbir devlet başarılı olamamıştır. Başarılı olan bir devlet yok. Çünkü anti komünist propaganda yapmıyorlar. Yani bilimsel propaganda yapılmıyor.

“PKK ikna kampları kurdu.” Nereye kurmuş? Hakkari, Silopi. Kardeşim, her evde kurabilir. Yahut yüzlerce, binlerce evde kurabilir. Yani onun için kampa ihtiyacı yok ki. Arazide dağa gider adam, kayaların üstüne oturur; kamp kurulmuş olur. Yani gerilla yönteminde budur yöntem. Adam kayaların üzerine oturdu mu al sana kamp. Yanında da şişe suyu varsa, bir de bir ekmek götürürse yanına kamp kurulmuş oluyor. İşte kamp bu. Kamp diyince böyle tesisler var, air-conditionla ısıtılıyor, sıcak su soğuk su sistemleri var, ondan sonra hastanesi, kreşleri var, diye bir şey yok. Adamlar bombardıman başladığında mağaraya giriyorlar. Orada on binlerce mağaraları var. Yer altına da yapmışlar adamlar. Yer altında örümcek ağı gibi oradan oraya, oradan oraya, oradan oraya gizli geçitler var yerin altında. Bombalama yapılırken onlar orada altta saz çalıyorlar, bombalamanın bitmesini bekliyorlar.

Ama anti komünist propaganda yaptığında, anti Darwinist propaganda yaptığında adamın inancını, beynindeki şeytanı yok etmiş oluyorsun. Bizim adamın bedeniyle alıp veremediğimiz yok ki. Kafasındaki şeytanla alıp veremediğimiz var bizim. Kafasındaki şeytanı nasıl göndeririz? İnancını değiştirerek gönderebiliriz. İnanç için ne yaparsın? Adam ikna odası yaptıysa sen de karşı ikna odası yapman gerekmiyor mu? Sen karşı iknada ne anlatacaksın ve o adam ikna odasında ne anlatıyor; bir kere onu ortaya koyalım. O ikna odasında adam Marksist, Lenisist, Darwinist sistemi anlatıyor. Sen kurduğunda ne anlatacaksın biliyor musun? Anti Darwinist, anti Marksist, anti Leninist felsefi eğitim vereceksin ve yaratılışı anlatacaksın ve Kuran hakikatleri anlatacaksın. Başka da çözümü yoktur.

Anlatsana ikna odasında ne anlatıldığını. Ne korkuyorsunuz? Söylesene Stalinist işte adamlar, Leninist Stalinist. Söyleyemiyorlar. En fazla faşist diyebiliyorlar. Bilmiyor musunuz siz komünizmin ne olduğunu? Komünistlere laf dokundurtmamak için onlara faşist diyorlar. Adam faşist olsa söyler, “faşistim” der. “Komünistim” diyor adam. Faşizm ayrı, komünizm ayrı. Bunlar “komünistiz, Leninistiz” diyorlar. Sırf komünizme karşı sempatiden dolayı komünist olduklarını birçok kişi söyleyemiyor. En fazla faşist diyebiliyorlar. Adam diyor ki; “proletarya diktatörlüğünü kuracağız” diyor, “halkların mücadelesini veriyoruz” diyor, “işçi ve köylü sınıfının temsilcisiyiz” diyor, “komünist partisini kurduk” diyor, “parti bütün bölgeye hakim” diyor, “başında da bir önder var” diyor, “sistem diyalektik olarak işliyor dünyada” diyor, “Darwin’in dedikleri doğru” diyor. “Darwinizm materyalizm dünyanın bir gerçeğidir” diyor ve “komünizm de bilimsel, gerçek bir ideolojidir” diyor. “Biz de modern komünizmi uyguluyoruz” diyor. Eğer fikrine güveniyorsan, inancına güveniyorsan, adamı cayır cayır fikren ezmen gerekiyor. Fikrine güvenmiyorsan tabiî ki yalpalayacaksın. Ne diyeceksin? “İkna odası” diyeceksin. Neyin iknası? “Söyleyemem.” Söyle ısrar edince “faşist bunlar” diyorsun. Niye demagoji yapıyorsunuz? Faşizmle komünizm ayrımını yapamıyor musunuz? Hayır, olsa ayrı. Zaten faşizm de materyalist-Darwinist sistemin bir koludur. O ayrı.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''19 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder