29 Ağustos 2011

''Hz. Mehdi Gelmedi!'' Diyenlerlerle İlgili...


Nihat Hatipoğlu’nun Hz. Mehdi (as) gelmedi sözleri hakkında:

Geçmişte dünyanın nüfusu ne kadar? En fazla elli milyon, yüz milyon dünyanın nüfusu geçmişte. Sırf ikinci dünya harbinde ölen insan sayısı o dediği zamanların nüfusunun toplamı kadar. O geçmişte dediği zamanların toplamı kadar ölen insan var birinci dünya harbinde, ikinci dünya harbinde. Yani 10.000, 100.000, 200.000, 300.000 değil. Ve dünyanın hiçbir döneminde dünya yüzde 99 oranında dinsiz olmadı. Hep dindarlık olmuştur dünyada. Peygamberimiz (sav)’den sonraki hiçbir dönemde insanlar yüzde 99 dinsizliğin içine, Darwinizm materyalizm içine düşmemiştir.

“Hz. Mehdi (as)’ın alametleri çıkmadı” diyor Hocamız. Hocamız'ın Allah ömrünü uzun etsin. 300-500 sene daha yaşasa, 500 sene sonra Fırat’ın suyu bir daha kesilse, 15 gün arayla ay ve güneş tutulmaları olsa, iki tane kuyruklu yıldız çıksa, yine ikinci dünya savaşında olduğu gibi yüz milyonlarca insan, ki toplamı bir milyar buluyor ölen insan sayısı ve sakatlanan insan sayısının, bu kadar insan ölse veyahut şehit olsa, Irak, Afganistan işgal edilse Peygamberimiz (sav)’in hadislerine uygun olarak çölde bir ordu kaybolsa, Irak ordusunun kaybolduğu gibi, Kabe baskını yine olsa, hocamıza gitsek “hocam, bak Peygamberimiz (sav)’in belirttiği Hz. Mehdi (as)’ın çıkış alametlerinin hepsi oldu ve peş peşe oldu, yani 30 sene içerisinde hepsi oldu” desek, “daha var” diyecektir.

Alametlerin tamamını saydık hadislere göre. Tamamı çıkmış mı? Çıkmış. Herc-ü merc olayı da en büyük çapta olmuş, görmüş. Ve dünyanın her tarafında Müslümanlar feci şekilde öldürülüyor. Ve Müslümanlar paramparça ilk defa. Müslümanlar bu derece paramparça hiç olmadı. Ve ilk defa Müslümanlar başsız. Bir milyar insan öldürüldü, şehit edildi, bir milyar. Ve dünya ilk defa bak yüzde 99’u dinsiz oldu, Darwinist materyalist oldu. Dünyanın hiçbir döneminde oldu mu bu? Ve bütün Hz. Mehdi (as)’ın çıkış alametleri ilk defa, peş peşe, topluca 5000 yıllık dünya tarihini incelediğimizde ilk defa oluyor. Başka yok.

Akıl hastası olunca bir insan Allah ruhunu almış olur. Mesela paranoid şizofren oluyor, şizofreni oluyor, bunların birçoğunun, Allah ruhunu almış oluyor, inşaAllah. Yaşıyor mesela genç delikanlı birden şizofren oluyor, vefat etmiş oluyor inşaAllah. Yürümesi, konuşması ayrı, Allah ruhunu almış oluyor. O ikinci benle yaşar. Bazen de çok nadir şifaya kavuştukları oluyor. Allah ruhunu iade ediyor inşaAllah.

Hz. Mehdi (as)’ın yapması gerekenler nelerdir? İttihad-ı İslam’ı savunmak. Savunuyor muyuz? Savunuyoruz. Hz. Mehdi (as) talebesi olarak. Darwinizmi materyalizmi yok etmek. Bunları yapıyor muyuz? Yapıyoruz. Dünyada şu an Darwinizm materyalizm ana din olarak dünyaya hakim. Dünyanın bütün üniversitelerine, bütün resmi kurumlarına, -tamamına aşağı yukarı, çok nadir istisnalar dışında bütün ordularına hakim, dünya ordularının büyük çoğunluğu Darwinist nerdeyse, çok nadirdir bu beladan kurtulan- dünyanın hiçbir tarihinde olmadığı şekilde hakim olmuştur deccaliyet.

Deccaliyet nedir? Allah’ın inkar edilmesi değil mi deccaliyet? Allah’ın inkar edilmesi dünyanın hangi döneminde bu kadar geniş çaplı ve bütün dünyayı kaplayacak şekilde oldu? Hiçbir zaman olmadı.

Deccalin iki mühim görevi var. Biri insanları öldürmek, ölüme sürüklemek,  fitne, anarşi, terör çıkarmak, ikincisi ve en önemli görevi insanları dinsiz yapmaktır. Deccalin ana görevi asıl görevi dünyayı dinsiz yapmaktır. Şu an dinsiz yaptı mı yapmadı mı? Yaptı. Daha önce bu çapta dinsiz, ateist, Darwinist, materyalist oldu mu? Olmadı.

 “Süfyan ve Hz. Mehdi (as) hakkındaki hadislerin ifade ettikleri mana budur ki: ahir zamanda dinsizliğin iki cereyanı (akımı) kuvvet bulacak: Birisi: Nifak perdesi altında (inkarcı olduğu halde  Müslüman gibi görünerek) Risalet-i Ahmediyeyi (A.S.M.) (Peygamberimiz (sav)'in elçiliğini ve yolunu) inkar edecek SÜFYAN NAMINDA (adında) MÜDHİŞ BİR ŞAHIS ehl-i nifakın (münafık karakterli kimselerin) başına geçecek,”  bakın dikkat edin, dinsizlerin başına geçecek demiyor. Müslüman aleminde en büyük tehlike münafıklık. Sahtekar âlimlerin, sahtekar dindarların, sahtekar hocaların başına geçecek. Dinsizlerin başına geçmiyor, münafıkların başına geçiyor.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de ''27 Ağustos 2011'' tarihindeki sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını http://www.a9.com.tr  adresinden seyredebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder