01 Temmuz 2012

Bediüzzaman diyor ki!


Bediüzzaman diyor; “Risale-i Nur’u hiçbir kuvvet Anadolu’nun bağrından çıkaramayacak, ta ki ahir zamanda Hz. Mehdi (a.s) zuhur edene kadar. Hz. Mehdi (a.s) hazır talebelerle karşılaşacak” diyor. Nur Talebeleriyle. Ama onların Risale-i Nur’u bir örtüleme yapacaklarına işaret ederek diyor ki Bediüzzaman; “eğer Risale-i Nur talebelerini Bediüzzaman gerçek talebe kabul etseydi derdi ki; “Risale-i Nur’un gerçek sahipleri nur talebeleridir” derdi. Bak demiyor, çok acayip bir şey bu hayret edilecek. “Risale-i Nur’un gerçek sahipleri” bak sahibi değildir demiyor bak sahipleridir. “Bir de gerçek sahibi var” diyor.


Gerçek sahip ne yapar? Gerçekten sahip çıkar Risale-i Nur’a. Hz. Mehdi (a.s) da Risale-i Nur’a gerçekten sahip çıkacak işte. O yüzden Risale-i Nur’a sarılacak. Ne yapacak? Risale-i Nur’da gizlenen Hz. Mehdi (a.s) ile ilgili bölümleri, narcıların dehşete kapılıp örttüğü kısımları millete açıklayacak, gerçekleri anlatacak. Olay bu. Yani bir velinin kerametlerini Hz. Mehdi (a.s) niye anlatmasın tabii ki anlatacak. Biz Hz. Mehdi (a.s) öncüsü olarak bu kadar anlatıyoruz da Hz. Mehdi (a.s) niye anlatmasın?



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "12 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder