01 Temmuz 2012

Gelin İttihad-ı İslam'a Teslim Olun!


DİDEM HANIM: Hocam, Irak’ın başkenti Bağdat ile Hillah’ın da yer aldığı altı şehirde patlamalar oldu. Patlamada seksen dört kişi hayatını kaybetti. Üç yüze yakın kişide yaralandı. Şii Başbakan Maliki’nin ülke yönetimindeki Sünnilerle ters düşmeye başlamasının ardından Iraklı Şiiler saldırının hedefi haline geldi. Nitekim patlamalarda ölenlerin büyük kısmı Şii vatandaşlarmış.

ADNAN OKTAR: İşte bak, Hz. Mehdi (a.s) zuhur etmeyince, İttihad-ı İslam olmayınca dünya kaynıyor. Her yer kaynıyor. Her yer ızdırap dolu. Gelin Allah’a teslim olun, gelin İttihad-ı İslam’a teslim olun, gelin Hz. Mehdi (a.s)’a teslim olun; Allah size huzur versin, güven versin, zenginlik-bereket versin. Huzur içinde, güzellik içinde yaşayın. Bunun böyle netice vereceğini herkes bildiği halde birçok insan akıl almaz şekilde direniyor. Yıldırım hızıyla netice alınır, yıldırım hızıyla. Savaşlar anında biter, terör anında biter. Savaşlara harcanan para anında fakire, fukaraya dağıtılacak.


Müthiş bir bereket ve bolluk demektir bu. Muazzam bir güzellik demektir. Müthiş bir huzur demektir. Şehirleşme mükemmel olur, sanat mükemmel olur; her şey çok güzel olur. Bırakın bu güzellik oluşsun. Şeytan, “sakın ha” diyor. Bahanelerde anlatıyor onlara şeytan. Şeytanın bahanelerine sarılıyorlar. İttihad-ı İslam’ın önünde milyonlarca kişiden oluşan bir kale oluşturuyorlar. Ve netice uzadıkça uzuyor. Ama tabii Allah bu uzamayı kaderde yaratıyor. Bir mücadele görünümü olması için yaratıyor. Bütün bunlara rağmen İttihad-ı İslam çığ gibi yayılıyor. Bakın, Madonna bile, İttihad-ı İslam’ın istemese de bir askeri konumuna geliyor. Museviler, istesin veya istemesin, İttihad-ı İslam’ın bir askeri haline geliyorlar. Komünistler bile, istese de istemese de, Mehdiyet’e hizmet ediyorlar. Hepsi. Televizyonlar, radyolar, şunlar bunlar; hepsi.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "13 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder