01 Temmuz 2012

Hz Mehdi (as) İstanbul'da Çıkacak!



ADNAN KHALED DİRANİ: Bir soru sormak istiyorum; Biz, Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkışıyla ilgili bazı alametler görüyoruz. Ama bunlarda göze çarpan, yani zuhurunu anlayacağımız alamet hangisidir? Zuhur etti diyebileceğimiz, tanıyabileceğimiz alamet var mıdır?

ADNAN OKTAR: Peygamberimiz (s.a.v), Hz. Mehdi (a.s) alametlerini ikiye ayırıyor, biri; Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkışının küçük alametleri var, bir de büyük alametleri var. Küçük alametler 500’e yakın, hemen hemen tamamı çıktı. Büyük alametlerinde; iki kuyruklu yıldızın çıkışı vardır peş peşe. “Bir kuyruklu yıldız çıkacak” diyor Peş peşe, “ikinci kuyruklu yıldız iki uçludur, diğer kuyruklu yıldızların aksi istikametinde gider, çok parlaktır, çıkmadan önce yağmurlar azalacak, çıktıktan sonrada yağmurlar çoğalacak” diyor. Bu bilimin tespit edebildiği bir çıkış değil. Yani bilim, böyle bir kuyruklu yıldızın daha önce çıktığını hiç söylemiyor, tarihte hiç yok. Peygamberimiz (s.a.v.) 1400 sene önce söylüyor, aynısıyla dediği tarihte böyle bir kuyruklu yıldız, tam bilimsel tarifine uygun, tam fizik özelliklerine uygun zuhur ediyor. Biri Halley, öbürü de Lulin kuyruklu yıldızı.

Hamaney geldi, konuşma yaptı, bütün İran da dinledi. İran devlet başkanı Hamaney “Hz. Mehdi (a.s), İstanbul’da çıkacak” diyor. Bediüzzaman; “İstanbul’da çıkacak” diyor. Resulullah (s.a.v.)’in, yirminin üzerinde hadisi var, “İstanbul’da çıkacak” diyor.

Tevrat’ta ve Zohar’da da yine aynı şekilde; Doğu Roma (İstanbul) olarak geçiyor. Üç bin yıllık Kitap’ta öyle geçiyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "19 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder