04 Temmuz 2012

Önümüzdeki on yıl çok hoş,bayağı güzel inşaAllah!


Çok güzel bir zamandayız, ahir zamandayız. Herkes güzel şeyler görecek, olağanüstü gelişmeler oluyor. Daha önce olmayan, hiç olmayan şeyler şimdi olmaya başladı. Önümüzdeki on yıl çok hoş, bayağı güzel, inşaAllah Allah uzun ömür versin. Zamanla bizim imkanlarımızın genişlediğini de göreceksiniz, daha hoş ortam olacak göreceksiniz. Zorlu günler olacak, zorlu günler devam edecek, Allahualem. Ama sonu çok çok güzel olacak, inşaAllah. Fakat imtihan dünyası işte çok kısa. Koskoca dünya, ilk defa bu kadar geniş çaplı İslam hakimiyeti yaşayacak ama yedi yıl ile dokuz yıl arası. O yedi ile dokuzun arası kasıt da, Cenab-ı Allah Hz. Mehdi (a.s)’a güzellik olsun diye, oradaki ümmete de güzellikolsun diye hani heyecanlanabilirler. Ne zaman olacak, ne zaman Allah’a canını teslim edecek gibi bir şey olmasın diye öyle elastiki bir yapı meydana getirmiş Cenab-ı Allah.


 Çünkü dünya hakimiyetinde muğlak bir konu dünya hakimiyeti çünkü. Dünya hakim oldu dersin de, kutuplarda bir üç kişi daha tabi olmamıştır. Allah onu hakimiyet saymıyor, onların da kabul etmesi gerekiyor. Onun için ne zaman hakim olduğu bilinmiyor. Allah’ın katında o hakimiyetin olduğu. Mesela kutuplardaki o üç kişi de iman ettikten sonra, ondan sonra yedi veya dokuz yıl. Onun için hiçbir zaman için bilemiyorlar. Ondan sonra Peygamberimiz (s.a.v.) diyor, “feceten, ani ölümle, Allah canını alır” diyor vasıtasındayken. Muhtemelen herhalde bir yerden bir yere giderken, ani bir ölüm yani sebepsiz bir ölümle Allah canını alacak diyor. Sonra Hz. İsa Mesih (a.s)’a kalıyor dünya, onu imam tayin edecek Hz. Mehdi (a.s), o bir süre devam ettirecek dünyanın idaresini. Kısa bir süre sonra da, Hz. Mehdi (a.s)’dan kısa bir süre sonra da, Hz. İsa Mesih (a.s) vefat ediyor, onun vefatından sonra dünyanın dengesi gidiyor. Yani insanlarda kafa, beyin dağılıyor, Allah vermesin. Gittikçe çökme, gittikçe bozulma. O kadar yıl 1545’e kadar devam ediyor, ondan sonra bitiyor konu. Mesela biz şimdi o kadar televizyondayız, bu bir süre sonra hiçbirimiz kalmayacağız.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "20 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder