13 Temmuz 2012

Bütün İslam Aleminin Orduları Birleşecekler !


İttihad-ı İslam olmadıktan sonra her gün acı haberi duyacağız, her gün. Her gün zorlu olaylar olur. Tespih tanesi gibi; “İpe dizilmiş tespih taneleri gibi” diyor Resulullah (s.a.v). “Biri bitti derken biri başlayan olaylar devam eder. Ta ki evlatlarımdan Hz. Mehdi (a.s) zuhur edinceye kadar” diyor. Mümkünü yok başka türlü.

Mehmet Ali Kaya Hocamız, Asırların Rehberi, Müceddidleri ve Kıyamet Alametleri, Deccal ve Mehdi diye bir kitap yazmış. Hoca diyor ki kitapta; “Hz. Mehdi (a.s) geldi, üç vazifesini de yaptı” diyor. İttihad-ı İslam da olmuş, her şey olmuş. Bediüzzaman diyor ya; “Müslümanların halifesi olacak, insanların başına geçecek, Hz. İsa (a.s) ile birlikte hareket edecek.” Hocamı da göster. MaşaAllah, Allah nurunu artırsın Hocamızın.


Mehmet Ali Kaya, Hocamız Nur talebesi gördüğümüz kadarıyla. Allah ömrünü uzun etsin. Hz. Mehdi (a.s) gelmiş, İttihad-ı İslam da olmuş, İslam aleminin orduları da toplanmış. Çünkü Bediüzzaman, “bütün İslam aleminin orduları birleşecekler” diyor. “Hiçbir kuvvet onlara dayanamaz” diyor. “Hz. Mehdi (a.s) da başkumandan olacak” diyor. O da, “o da oldu, Bediüzzaman başkumandan da oldu” diyor. “En büyük hakim olacak” diyor Bediüzzaman, Hz. Mehdi (a.s) için.


Bizim bildiğimiz Bediüzzaman sürekli mahkum konumdaydı ama o, “yok, hakim konumdaydı” diyor. Tamam, öyle kabul edelim. Çok değerlidir tabii mahkum olmak, o da bir ibadet. Ama Bediüzzaman “hakim olacak” diyor, “hüküm verecek” diyor, hakimlik. “Bütün dünyaya adaletini gösterecek” diyor, “o da oldu” diyor. İttihad-ı İslam? “O da oldu” diyor. Hepsi olmuş. “Müslümanların halifesi unvanıyla Hz. Mehdi (a.s) ortaya çıkacak” diyor, “o da oldu” diyor. “Hz. İsa Mesih (a.s)’la birlikte namaz kılacaklar” diyor, “o da oldu” diyor. “Hz. İsa Mesih (a.s) Hıristiyan alemini olduğu gibi hepsini Müslüman yapacak, Müslümanlarla birleştirecek” diyor Bediüzzaman, “birlikte deccali yenecekler” diyor, “o da oldu” diyor.


Bitmiş. Konu bitmiş. Artık evlerde çay içeceğiz. Hocamın evine gideceğiz yahut diğer kardeşlerimizin evine gideceğiz, höpürdeterek çay içeceğiz. Bitmiş konu. Anlatıyor kitabında. Hayrettir yani, inanılır gibi değil. Kardeşlerimiz de, bayağı binlerce, on binlerce insan da “doğru” diyorlar, “bitti bu konu” diyorlar. Allah da yağmur gibi bela yağdırıyor İslam aleminin üzerine. Hz. Mehdi (a.s)’a tabi olmadıkları için, İttihad-ı İslam’ı istemedikleri için. Çünkü adam “bitti” diyor, “konu tamamdır” diyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "24 Haziran 2012 tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder