14 Temmuz 2012

Hattı Müdafa Yok, Sathı Müdafa Var!


Ortadoğu Teknik Üniversiteli gençlerin mezuniyet töreninde gençler, Darwinizme yönelik yaptığımız çalışmalardan ne kadar ızdırap duyduklarını pankartlarla resmigeçit şeklinde anlatmışlar. Her birine bir pankart tutuşturmuşlar, kimi işte, Harun Yahya canımızı yaktı viyak tarzında, kimi Harun Yahya bizi pestil gibi ezdi ciyak tarzında, böyle çeşit çeşit pankartlarla uzun bir konvoy şeklinde. Çocukları da süslemişler o mezuniyet kıyafetleriyle allı güllü bayram kıyafeti gibi, ellerine de birer sopa tutuşturmuşlar. Kimlerin organize ettiği malum zaten, tahmin ediyorsunuz. Sopayla, değnekle, yazıyla, pankartla falan bu konular hallolmaz. Bana bilimsel delil getireceksiniz. Fosil veyahut proteinlerin tesadüfen olabileceğine dair bir bilgi.

 ODTÜ’lü gençler, okuldan mezun olduklarında zaten Darwinizmin geçersiz olduğunu anlıyorlar. Orada Marksistlerin baskısı altında oldukları için, ellerine tutuşturulan sopaları, pankartları mecburen gezdiriyorlar, bayrama katılmış küçük çocuklar gibi. Onlara öyle resmigeçit yaptırmışlar. Demek ki, etkimiz ta Şam’a kadar girmiş, maşaAllah. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. ODTÜ’de, Darwinizm ve materyalizm geçersizliği okulun içerisinde tabii ki anlatılmaz. Ama okulun dışı bizim. Okulun içine de okulun dışından geliyorlar. Okulun dışı da bizim olduğuna göre, okulun içi de bizim olmuş oluyor. Pankartlarla ciyaklamanın bir alemi yok. Ciyakla, viyakla kurtulamazsınız. Çeşitli ızdırap alametleri taşıyan pankartlar, gençlerin ne kadar etkilendiğini gösteriyor. Ve hiç biri o pankartı inanarak taşımıyor. Ellerine tutuşturulmuş. Çok acıdır bu.

Oradaki gençler bayağı modern, dışa dönük gençler. Marksizm’i falan kabul edecek gençler değil. Ama okulun içinden dışına çıkıncaya kadar, tavşana bülbül diyorlar mecburen. Ama okulun dışına çıktı mı, gerçek hayata geçmiş oluyorlar. Okuldaki o Marksist baskı, bir kısım örgüt mensuplarının yaptıkları baskı, çocuklara o ilginç konumu oluşturtuyor. Fakat anladık ki, biz bu vazifemizle çok başarılı olmuşuz. Ama daha da fazla, daha da şiddetli ilmi çalışma yapmamız gerektiğini de bu vesileyle bizlere arz etmiş oluyorlar. Mesaj alınmıştır, gereği yapılacaktır. Demek ki hattı müdafaa yok, sathı müdafaa var. O sathı da bütün vatan. Allah’ın izniyle her yerde Darwinizmin kafasını ilimle, bilimle, sevgiyle, akılla ezmeye devam edeceğiz.





Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder