13 Temmuz 2012

Ahir Zamanda Muazzam bir İlim Patlaması Oldu!


İmam-ı Sadık’tan rivayet, hadis; “İlim yirmi yedi parçadan oluşur” diyor. “Bütün peygamberler ve imamlar ilmin iki parçasını getirmişlerdir. Mehdimiz geldiğinde, diğer  yirmi parçayı da getirecektir.” Mehdimiz geldiğinde diğer yirmi parçayı da o getirecektir diyor.  Ama hakikaten geçmişte ilim, jeoloji, paleontoloji, o tip ilimler yoktu, sonradan çıktı o ilimler. Tabii bu diğer iki ilim, din ilmi kastediliyor ve diğer ilimler. Ama asıl ilimler ahir zamanda, yani dünyevi ilimler, bilimle ilgili yani, modern bilimle ilgili bilimler yeni gelişti. Ama asıl ilim Kuran’dır tabii.

Fakat Hz. Mehdi (a.s), diğer ilimleri de getirecektir. Hadiste yani ahir zamanda ilimdeki, muazzam gelişmeye dikkat çekilmiş. Yani ilmin ahir zamanda aniden gelişeceğine dikkat çekiliyor. Hakikaten şimdi ilmin şubelerini sabaha kadar saysak bitmez. Ahir zamanda muazzam bir ilim patlaması oldu.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "25 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder