13 Temmuz 2012

Komünizm Kıyamete Kadar Geçerli bir Tehlikedir!


DİDEM ÜRER: İnşaAllah Hocam. Taha Akyol yazısında KCK sözleşmesindeki bazı maddelerden bahsetmiş. Ve bu sözleşmeyi Stalinist bir totaliter bir sözleşme olarak nitelendirmiş. “Bu sözleşmede piyasa ekonomisi ret ediliyor. Kapitalizm tasfiye ediliyor. Ekonomi ve geçim kaynakları KCK’nın emrine veriliyor.” Taha Akyol, özerklik sonrası oluşabilecekleri şöyle tarif etmiş: “Diyelim ki öyle oldu. Bir tarafta batılı demokrasiye yönelmiş, pey mesafe almış, piyasa ekonomisini uygulayan bir Türkiye olacak. Öbür tarafta Kamboçya gibi demokratik bir özerklik bölgesi olacak. Sınır nerelerden geçecek? Kopacak kızılca kıyameti düşünün.” demiş. Ayrıca “öyle bir durumda Kürtler birbirine düşer. O bölgede çok büyük bir iç savaş yaşanır.” demiş.

ADNAN OKTAR: Niye düşsün birbirine? Bir kere tam talebem olamamış. Dediklerimin büyük bölümünü almış da… Böyle bir olay olmaz. Hepsi güçlü olana tabi olurlar. Güçlü olan bölge PKK, ona tabi olurlar bu kadar. Kürt liderlerinin üslubundan da bunu görüyoruz. Mesela Barzani, Talabani ne diyorlar? “Eğer Kürt, Kürt’le mücadele etmeye kalkarsa, ben bırakır giderim” diyor. Bu kadar. Fransa’ya gider, çoluğunu-çocuğunu alır gider, yerleşir. Ne demek bu? “PKK’ya teslim ederim” diyor. Bu kadar. “Kursunlar komünist devleti” diyor. Kendileri de solcu zaten.“Sınırı belirle” diyor. Sınırı belli.


 Adam işte gösteriyor bak. Düşündükleri sınır bu. Neyi bilmiyorsun? İlk sınır bu, birinci aşama, ilk aşama bu. İkinci aşamanın sınırı da belli, üçüncü aşamanın sınırı da belli. İkinci aşamada Türkiye’nin tamamını yutacak plan. Üçüncü aşamada Avrupa’nın göbeğine kadar gidiyor. Bütün Ortadoğu, balkanları almış oluyor komünist düşünce, komünist ideoloji. Şanghay Birliği’ne dayandırıyorlar sırtlarını. Bütün dünyayı komünist yapacak bir ideoloji. Komünizm bir kere kıyamete kadar geçerli bir tehlikedir. En son zaten dünya komünist olarak kıyamet kopacak. En son ideoloji budur. Dünya komününü oluşturacaklar, dünya komünizmi oluşacak ondan sonra kıyamet kopuyor. Komünizmi hiç yerine koyan bir kafa yenemez.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder