14 Temmuz 2012

Mehdiyet Üslubu,Dünyanın Kurtuluş Üslubudur!


DİDEM ÜRER: Hocam, İran devlet televizyonu Press TV, Suriye’de uçağın düşürülmesiyle ilgili şöyle bir haber yaptı; “Uçaklar muhtemelen Suriye’nin savunma sistemini test ediyordu ya da başka tepkileri ölçüyorlardı. Bu, düşmanca bir niyetti. Bir karşılık istiyordu ve o karşılığı aldı. Böyle değilse Obama’nın diğer bir ülkeye gazabını kusması için, daha büyük bir planın parçası olabilir. Kendisini Esad’a karşı yumuşak kalmakla suçlayan Cumhuriyetçileri susturmak için bundan daha iyi bir yol var mı?” denildi.

ADNAN OKTAR:Türkiye’yi savaşın içine sokup Müslüman’ı, Müslüman’a kırdırtmaya kalkıyorlarsa tabii ki böyle bir oyuna gelmeyiz. Orada yapılacak en büyük zafer, en güzel netice; Suriye’yle Türkiye’nin birleşmesidir. Yani herkesi şok edecek bir neticedir. Eğer bir intikam alınması gerekiyorsa deccalden intikam alınması lazım. Deccalden alınacak intikam da budur. Müslüman’ın, Müslüman’ı kırıp geçirmesi zafer mi? Böyle bir savaşın yeneni, yenileni olmaz. Hiçbir faydası olmaz. Çünkü İttihad-ı İslam hedeflenmiştir. Bunu engelleyecek bir tavır varsa ona karşı mücadele edilir ve İttihad-ı İslam sağlandığında da, özellikle Suriye’yle ilk birleşme başlatıldığında muazzam etki olacaktır. Çok büyük bir sevinç vesilesi olacaktır.

Başbakan’ın konuşması, Mehdiyet çizgisinde bir konuşmadır. Başbakan sürekli Mehdiyet çizgisinde hareket ediyor. Mehdiyet’in çizgisinden hiç çıkmıyor, Hz. Hızır (a.s)’ın çizgisinden hiç çıkmıyor, dolayısıyla da Allah başarı veriyor. Yüzde altmışlara çıkan, hatta yüzde altmışları da aşan oy almasının nedeni; Mehdiyet çizgisinde hareket etmesidir. Allah o yönden onu destekliyor. Ona yüzde altmış oyu sağlayan Allah’tır. Mehdiyet çizgisinden çıktığı için CHP kaybetmiş oluyor. Sayın Kılıçdaroğlu da Mehdiyet çizgisine girerse çok çok başarılı olur.  Bütün dünya Mehdiyet çizgisine mecburdur. Onun dışındaki bir hareket başarısızlıkla neticelenir. Mesela Başbakanımız’dan rica ettim dün Putin’le görüşmesini bugün hemen görüştü, maşaAllah. Çünkü kilit kişi o.

 En akılcı hareket o olur. Suriye’yi etkileyecek olan Putin’dir. Putin: “Yanlış yapıyorsunuz. Doğrusu budur” derse Suriye’nin yapacağı hiçbir şey kalmaz. Suriye derin devleti Putin’e bağlıdır. Suriye derin devletinin başı da Putin’dir. Asıl liderleri odur. Dolayısıyla asıl lider varken, kulağı uzatılmış liderle konuşmanın hiçbir anlamı olmaz. Şamar oğlanıyla ne konuşacaksın yani? O zaten canının derdinde. Ondan bir şey çıkmaz, inşaAllah. Tabii orada Rusya’ya güvence verilmesi, Rusya’nın böyle bir birliktelikte nasıl avantajlar olacağını, nasıl iyi olacağı, Rus halkına duyduğumuz sevgi, şefkat, merhamet ve adilane nizamın, demokrat sistemin nasıl Rusları da mutlu edeceğini anlatmak çok önemli. Başbakan’ın da konuşmasında da bu çizgi hakim olmuştur. Yani bu çizgi içerisinde, bu sevecenlik içerisindedir ki Putin zaten geriye adım atmış, üslup bu. Mehdiyet üslubu,  dünyanın kurtuluş üslubudur. Başka yol olmaz.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "27 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder