13 Temmuz 2012

Kadını Gördüğünde Mümin Şefkat Duyar!


İnternette bir film hazırlamışlar; hanımlar süslenmesin, makyaj yapmasın, şunu yapmasın bayağı saymış. Başörtüsü renkli başörtüsü olmaz, şöyle olmaz, böyle olmaz. İşte olabilecek en itici halde olmaları için ne gerekiyorsa anlatmışlar. Erkekler, o serbest. Hayret ediyorum, ısrarla kadını çekici o gariplerimin üstüne o canlarımın üstünde kafaları. Kardeşim erkek en az kadın kadar etkiler kadın, yani çekicidir kadın için. Yani erkek için kadın nasıl çekiciyse, kadın içinde erkek çekicidir.

Yani gösterişli, akıllı bir erkek, derinliği olan bir erkek, özellikle anlamlı bakabilen, güzel bakabilen, zeki bir erkek kadını feci şekilde tahrik edebilir. Yani çok çok şiddetli tahrik eder etkiler. Kadının şehveti, erkeğin şehvetiyle kıyaslanmaz çok yıkıcı, çok şiddetlidir. Peki, ne yapacaksın erkekleri, naylon torbaya mı koyacaksın? Akıl mı şu? Erkekler için hiçbir tedbir almıyorlar, çok acayip bu. Erkek istediği gibi süslenebiliyor, saçını uzatabiliyor, kısa da kestirebiliyor, sakalını da istediği şekle sokabiliyor, istediği kıyafeti giyebiliyor, istediği parfümü kullanabiliyor. Erkek parfümü mesela kadın için tahrik edici olabilir. Erkeğe serbest, hepsi serbest.

Mesela erkeğin sesi de kadını tahrik edebilir, sırf sesi de tahrik edebilir. Hepsi serbest. Bir tek kadın, kadına yasak, her şey yasak. Sesi de yasak, sesi de ayarlı olacakmış. Çok ciddi olmalıymış. Erkek mesela rahat konuşabilir diyor, kadın derli toplu konuşması gerekiyormuş. Ne alaka kadın aynısı aynı durumdadır. Sadece imanlı bir topluluk olması gerekiyor, o kadar. İmanlıysa zaten adam aklıyla, Allah korkusuyla kendini kontrolde tutar. Çünkü kardeşim bu hanımlar kendi evinde en güzel sesle konuşuyor, en güzel bakışla bakıyor, en güzel kıyafetleri giyiyorlar, oğlu da oluyor, kardeşi de oluyor, babası oluyor efendim amcası da oluyor onların içinde yaşıyor. Onların nedir durumu ne oluyor? Hepsi şefkatle bakıyorlar, hiç biri şehvetle bakmıyor, bakmazda.

Demek ki, akıl ve iman insanı insan haline getiriyormuş değil mi? Bunlar ren geyiği gibi hayvan gibi adamlara tedbir alıyorlar. Ayıya göre tedbir niye alırsın kardeşim? Ayı ise ayılığını yapar o. İnsana göre Müslümanlık vardır. Normal Müslüman’a göre, normal Müslüman’ın olduğu yerde zaten hiçbir sorun çıkmaz. Kadını gördüğünde mümin şefkat duyar. Helaliyse, o zaman kafasında ona göre bakış açısı geliştirir. Helali değilse niçin böyle bir duruma girsin ki?



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "25 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder