13 Temmuz 2012

Yaratılış Atlası !


DİDEM ÜRER: Bu Atlas’ta, devasa büyüklükteki canlılardan, 0.001 milimetre boyutundaki bakterilere kadar, yeryüzündeki tüm canlıların ilk yaratıldıkları andan itibaren hiç değişmedikleri anlatılıyor, inşaAllah. Bu ciltte, diğerlerinden çok farklı türlere ait ve çok daha eski dönemlerde yaşamış fosiller yer alıyor. 2.4 milyar yıllık siyano bakterilerin fosil kalıntıları olan stromatolitler, 300-400 milyon yıllık deniz canlılarının fosilleri, 100-150 milyon yıllık kıl kanatlı harika uçabilen böceklerin fosilleri var inşaAllah.


 Ayrıca isteyenler; www.harunyahya.org sitesinden, yaratılış atlasını ücretsiz olarak bilgisayarlarına indirebiliyorlar. Aynı zamanda, 1400 Books mobil uygulamasıyla, cep telefonlarına, tablet bilgisayarlarına yükleyebiliyorlar, inşaAllah. Ayrıca Global Yayıncılık sipariş hattını da arayarak sahip olabiliyorlar, inşaAllah. Global Yayıncılık’ın internet adresi, www.globalkitap.com , 444 444 1 telefon numarasından da ulaşabilir kardeşlerimiz, inşaAllah.

ADNAN OKTAR: Şahane olmuş Atlas. Yani kaçarı kurtarı yok, bitmiştir. Çok vahim durumları. Muhteşem, çok güzel olmuş baskısı, maşaAllah. Çok çok iyi maşaAllah, elhamdülillah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "23 Haziran 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder