10 Ocak 2013

Kuzey Kutbunda da Olsa İlla Ki Ona İman Ulaşacak!,İnşaAllah


Cenab-ı Allah ne güzel bizi ahir zamanda yaratmış. Bütün ahir zaman olayları oluyor. Ama bazı hoca efendiler ısrarla anlamazdan geliyorlar. Hiçbir dönemde olmamış böyle bir şey. Peygamberimiz (s.a.v) çıktığında o devirlerde, yüz sene evvel, üç yüz sene evvel, beş yüz sene evvel bir alamet çıktığında Müslümanlar büyük bir heyecanla Peygamberimiz (s.a.v)’in mucizesi çıktı diye bütün İslam alemine yayarlardı eskiden, Resulullah (s.a.v)’in mucizeleri çıktığında. Şimdi Resulullah (s.a.v)’ın mucizeleri çıktığında “nasıl örtbas edeceğiz?” diye bir çok alim uğraşıyor. “Nasıl kapatacağız?” diye. Ne korkuyorsun? En fazlası sen kendi hocanı Mehdi ilan edersin. Ne korkuyorsun? Ama bakıyor hocası uygun değil. Diyor, “ya falanca Mehdi olursa?” Ne derdine düşüyorsun hemşerim? Allah kimi kaderde Hz. Mehdi (a.s) kılarsa o başımızın üstüne. Niye vicdanınla savaşıyorsun? Allah’la mı savaşıyorsun sen? Kaderin dışında bir şey oluşabilir mi? Mümkün mü? Bu gayretle olacak bir şey mi Mehdilik? Hz. Mehdi (a.s) çıktığında zannediyorlar ki yobaz kafa, bağnaz kafa eskisinin yüz misli ortaya çıkacak. Eskisinin yüz misli bağnaz kafa ortadan kalkacak.

Hz. Mehdi (a.s) çıktığında demokrasi gelecek, sevgi gelecek, barış gelecek, ekonomik refah gelecek ve adalet gelecek. Bak diyor ki; “Malı eşit bir şekilde dağıtır” diyor. “Malı sahah üzere dağıtır.” “Ümmetten fakir hiç kimse kalmaz.” Bu ne demek? Dünya tarihinde görülmemiş bir şey. Müthiş bir şey bu. “Ümmetten tek bir kişi fakir kalmaz” diyor. Herkes; Hıristiyanlar da, Museviler de herkes zengin oluyor. Herkese mal dağıtılıyor. Dinsizine imansızına, sırf Müslümana değil herkese dağıtılıyor. Herkese şefkat, komünistine de şefkat, dinsizine de şefkat, Hıristiyan’a da, Musevi’ye de. Tabii onlar Ehli Kitap’tır. Daha Müslümanlar için evladır tabii ki de kıyası olmaz. Fakat onlara da potansiyel Müslüman olarak şefkat gösterilir. Yani bir komünist, bir ateist, bir Darwinist potansiyel Müslümandır. İnsanlar sonradan Müslüman olmuyor mu birçok insan? Peki, onun ne farkı var? Ben birçok kişide görüyorum, mesela daha önce ateist Müslüman olmuş, komünistlere illet oluyor. Peki, sen daha önce öyle değil miydin? Baban öyle değil miydi? Sonradan Müslüman olmadın mı? Peki, niye şaşırıyorsun? Sen nasıl daha önce potansiyel bir Müslümansan, sonra Müslüman olduysan, o da potansiyel bir Müslümandır ve Müslüman olması umulur. Olmuyorsa da kaderindedir. Acırız, şefkat duyarız. Kurtulması için dua ederiz. Hastalığa yakalanmış gibi bir insan; mesela kansere yakalanmış gibi. Ne yapıyoruz? Hastaneye kaldırıyoruz, ilaç veriyoruz, tedavi ediyoruz. İşte ahir zamanı ilaçları da kitaplar, CD’ler, anlatımlar. Var gücümüzle tedaviye gayret edeceğiz. Diyor ki “tedavi olmadı.” İlacı az vermişsindir, devam. Yanlış tedavi uygulamışsındır, devam edeceksin. Ta ki kurtuluncaya kadar. Kurtulursa ne mutlu, elhamdülillah.

 Ki ahir zamanda müjdelenmiş; iman edenlerin sayısı çok olacak. Ne kadar çok? Bütün dünya Müslüman olacak. “İman etmedik hiçbir fert kalmaz” diyor Resulullah (s.a.v). Bu, dünya tarihinde görülmemiş bir şey. Ayette açıkça söylüyor zaten Cenab-ı Allah Hz. İsa Mesih (a.s) için; “Ehli Kitaptan ona inanmadık hiçbir fert kalmaz” diyor. Cenab-ı Allah, “hepsi iman eder” diyor. İstisna bırakmamış Allah, “beş tane, on tane kalır” demiyor Allah. “Hepsi iman edecek” diyor, tamamı. Çok büyük mucize. Bir de toprağın altında olan adama da yetişilecek. Kuzey kutbunda da olsa illa ki ona iman ulaşacak, inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder