07 Ocak 2013

Hz Süleyman (as)'ın Mescidinin Aynısını Yapacağız!


Hz. Süleyman (a.s)’ın mescidinin olmaması çok acı bir olay. Aynısıyla, orijinaliyle yapacağız, Allah’ın izniyle. Arazi çok müsait ama illaki Hz. Mehdi (a.s). Bakın, Cenab-ı Allah neleri bekletiyor Hz. Mehdi (a.s) için; dünya hakimiyetini bekletiyor, Hz. İsa Mesih (a.s)’ın gül yüzünü saklıyor. İlk Hz. Mehdi (a.s)’a gösteriyor, Hz. İsa Mesih (a.s) Müslümanlardan ilk Hz. Mehdi (a.s) ile karşılaşıyor. İlk bir Müslüman olarak onun omuzlarından itiyor. İlk tevazuyu karşılıklı birbirlerine camide yapıyorlar. Hz. Mehdi (a.s) namaz kılmak için ilerliyor fakat vesvese geliyor; “Ben hemen kabul ettim, yakışık almadı” diyor. Geri gidiyor. Hz. İsa Mesih (a.s) işin doğrusu zorla. Yani omuzdan itmenin açıklaması odur. İte ite zorla imamlığa geçiriyor, “imam sensin” diyor, inşaAllah.

 Kutsal sandık; Hz. Süleyman (a.s)’ın sandığını ilk bulan Hz. Mehdi (a.s)’dır. Hiç kimse bulamaz. Allah diyor ki; “Melekler taşıyor onu.” Hiçbir şekilde bulamazlar. Melek koruduğu için bulamıyorlar. Bütün teknolojik imkanlar ellerinde, yeri de belli. İki yer söylüyorum; Hatay ve Taberiye Gölü. Bütün dünya arasın, bulamazlar. Gözünün önünde olur, göremez. Allahualem görüp geçiyorlar ayrıca, ben söyleyeyim de. Fark edemiyor. Bu böyledir. Mesela mağarada oluyor, orada göremiyor. Yanından geçiyor, göremiyor. Kaç defa yanından geçmişlerdir belki. Evlerde de olur; insan bir şey kaybeder, bulamaz; bilirsiniz, değil mi? Tam karşısındadır, göremez. Herkes arar, bulamaz. Sandık da öyle; gözlerinin önünde oluyor, göremiyorlar. Melekler sakladığı için, Allah vesile ediyor, göremiyorlar. Hz. Mehdi (a.s), İmam Mehdi (a.s) alıp, Süleyman Mescidi’nin önüne getirdi mi Musevi ve Hıristiyan alemi ayağa kalkıyor artık. Yani açıklaması yok, mucize. Hepsi iman ediyorlar. Çok az bir kısmı hariç hepsi iman ediyorlar. Yani mucize. Sandıkta tarif edilenlerin aynısı var. O tabletlerden bir tanesi sandığın içinde; Hz. Musa (a.s)’a Cenab-ı Allah tarafından indirilen tabletlerden bir tanesi. Manna; kabında, orijinal, ta o devirden kalma. Kıyafetler, Hz. Musa (a.s)’ın asasının bir parçası. Hz. Süleyman (a.s)’ın asasını kurt yediği için parçalandı, ikiye bölündü, inşaAllah. O kurt şimdiye ölmüştür tabii; o görevini yaptı, bitti.

Ama kutsal olan bu emanetler Allah tarafından muhafaza ediliyor. Mesela Kabe’nin altında da var şu an. Fakat kimin haddine ki Kabe’nin altını açıp baskınlar. Ta Hz. İbrahim (a.s) devrinden kalma deliller var. Mesela Nemrut Dağı’nda; Nemrut’un mezarı orada zaten, kemikleri falan, hepsi orada; ona ait kalıntılar, o devirde kullandığı eşyalar falan hepsi mezarın içerisinde. Ve Hz. İbrahim (a.s) ile ilgili çok detaylı bilgiler. Ama öyle bir sistem yapmış ki adamlar. Nemrut çok cin, çok çakalmış, yani uyanık. Taş yığma yapmış. Şimdi taşı aldın mı taşlar çöküyor, dağ insanın üstüne dökülüyor. Onun için hiç kıpırdatmamak gerekiyor. O yüzden hiç açılamıyor. Tepeden alıp yığamıyorsun da, aşağı dökülüyor; çünkü çok dik bir yer. Alttan alsan, daha tehlikeli, olduğu gibi üstüne dökülüyor; yığma taştan yapmışlar. Kurt, kimsenin ellemeyeceğini anlamış. Bak, 2012’ye geldik, kimse elleyemiyor. Her şey duruyor orada. Hz. Mehdi (a.s) devrinde güzel bir teknoloji kullanılarak, arazi ona uygun hale getirilecek, hepsini açacağız. Firavun’un mezarlarında Peygamber mezarları da var. Onun altında kaldı Peygamber mezarları. Onları açığa çıkaracağız. Firavun’a ait çok fazla eşya var, belge var, onları ortaya çıkaracağız. Dolu piramitlerin altı. İşimiz çok, dozerler gece-gündüz çalışacak, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder