05 Ocak 2013

Ahir Zamanda Gelecek Hz Mehdi (as)'ın İlk Vazifesi!



Bakın Bediüzzaman diyor ki; “Hatta şimdide diyor komünistlik içindeki anarşistin ehemmiyetli efradı onlardandır.” Yani yecüc mecüc takımındandır. “Bilahare Bolşeviklik dahi” diyor, komünistlik dahi “mukaddesat-ı ahlakiye (ahlakın mukaddes değerlerine) ve kalbiye, (kalbin güzel duygularına) ve insaniyeti bozduğundan” merhamet, şefkat gibi güzel duyguları bozduğundan “elbette ektikleri tohumlar, hiçbir kayıt, hiçbir kayıt ve hürmet tanımayan anarşistlik mahsulünü verecek.” Şuanda da oldu işte bu, anarşi başlayacak diyor. “Çünkü kalbi insaniden hürmet ve merhamet çıksa” insanın kalbinden hürmet ve merhamet çıksa “akıl ve zekâvet o insanları gayet dehşetli ve gaddar, canavarlar hükmüne geçirir” diyor, “daha siyasetle idare edilemezler” diyor Bediüzzaman. Biz idare ederiz kafasında oluyorlar. Öyle bir şey olmaz. Bilimsel yönden akılla, bilgiyle yenemiyorsan, mahvolursun, Allah esirgesin.

Bediüzzaman yine buna karşı, bu komünist harekete karşı, bu Darwinist, materyalist harekete karşı Bediüzzaman, ana çözümü net olarak açıklıyor Resulullah (s.a.v.)’in hadislerinden. İsteyen uyar, isteyen uymaz, bakın net açıklıyor. “Ahir zaman da gelecek Hz. Mehdi (a.s)’ın üç vazifesinden birincisi” diyor; “fen ve felsefenin tasallutuyla” fen, biyoloji, paleontoloji her türlü bilim dalları. “Ve felsefe,” Marksist felsefe, Darwinist felsefe yani biyoloji felsefesi ve Marksist felsefe, Darwinizm, Marksist düşünce, Marksist felsefe. “Fen ve felsefenin tasallutuyla (musallat olmasıyla) ve maddiyun ve tabiyyun taunu”, Marksist, Leninist, Darwinist, materyalist sistemin “veba” diyor zaten Bediüzzaman taunu, “beşer içinde (insanlık içinde) intişar etmesiyle yayılmasıyla, her şeyden evvel Hz. Mehdi (a.s)’ın birinci vazifesi” bakın her şeyden evvel felsefeyi, Darwinist, materyalist felsefeyi, Marksist felsefeyi yani maddiyun fikrini “tam susturacak tarzda imanı kurtarmaktır.”

 Bunu yapacak diyor gelecek olan Hz. Mehdi (a.s). Benim zamanımda olmadı diyor Bediüzzaman, ben belini kırdım diyor o öldürüp dağıtacak diyor. Tamamen bitirecek diyor. Eğer Bediüzzaman öldürmüş olsaydı, PKK diye bir şey olmazdı zaten şuan. Deccaliyet bitmiş olurdu. Adamlar diyor ki;“geldi Hz. Mehdi (a.s), bitirdi işi” diyor. Peki, PKK ne? Dipdiri duruyor işte. Demek ki ölmemiş. Kim öldürecek? Hz. Mehdi (a.s) öldürecek diyor Bediüzzaman. “Ehl-i imanı delaletten muhafaza etmek”, ikinci birinci görev içerisinde ikinci çalışması budur diyor, Ehl-i imanı delaletten muhafaza etmek. Delalete düşmekten muhafaza etmek.”



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder