14 Ocak 2013

İman Olmayan Yerlerde İnsanların Güzelliği Kalmadı!


“Suretlerin maymun veya domuza dönüşmesi,” yani insanların güzelliğinin azalması. Hakikaten dünyada insanların güzelliği azaldı. Eskiden güzel insan çok fazlaydı. Hatta benim çocukluğumda çok çok fazlaydı güzel insan. Ama “suretler değişecek” diyor Peygamberimiz (s.a.v). “İnsanların suretlerinde bozulma olacak” diyor. Bir de, “Bir kısım insanların yüzü de maymun veya domuza dönüşecek” diyor. Yani son derece nursuz ve dışarıdan bakıldığında domuz gibi görünüyor ve maymun gibi yüzündeki ifade. Çok fazla, dünyanın her tarafında bu tip insanlara rastlıyoruz. Ve güzel insan hemen hemen işte parmakla sayılıyor. Çok nadir. Azaldı. Bütün dünyada böyle bir felaket oldu. Nesiller bozuldu. Allah insanlardan güzelliği aldı. Bizim milletimiz güzel millettir, imanlı olduğu için.

Ama iman olmayan yerlerde insanların güzelliği kalmadı. “Gökten taş ve benzerlerinin yağmasını bekleyin.” Gökten taş yağıyor, başka? Bomba yağıyor. Her yerde gökten bomba yağıyor. Suriye’de, Irak’ta, başka yerde, her yerde; Afganistan’da binlerce ton bomba insanların başına yağdı. Taş da yağıyor, çünkü bomba patladı mı taşı toprağı havaya kaldırıyor. Binlerce kilo taş gökyüzünden insanların üstüne yağıyor ve bomba yağıyor. Ve diyor hadiste; “Gökten taş ve benzerlerinin yağmasını bekleyin.” Taş ve bomba. Şu an öyle. Çünkü her bomba patladığında; yüzlerce, binlerce kilo taşı, toprağı, kayayı alıp yüzlerce metre ileriye fırlatıyor. Evlere, camlara, duvarlara, her yere bunlar isabet ediyor. İnsanların başlarına yağıyor bu taşlar. Zaten gösteriyorlar; “Bakın yerlerden parçalar düştü” diyorlar. Her yeri birbirine katıyor. “Zelzeleler çoğalacak” diyor. “Yerle bir olma felaketleri olacak” diyor. Bombalanıyor, yerle bir oluyor; deprem oluyor, yerle bir oluyor; sel geliyor, yerle bir oluyor. Bu son zamanlarda…

 Bakın, İtalya da yine selin altına yattı. Dünyanın her yerinde seller çoğaldı. “Kuyruklu yıldız çıktıktan sonra seller başlayacak” diyor Peygamber Efendimiz (s.a.v). Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alametleri. “Kuyruklu yıldızdan önce yağmurlar kesilecek, insanlar yağmur yağmamasından şikayetçi olacak.” “Demek ki küresel ısınma var, yağmurlar yağmıyor, mahvolduk, ozon delindi, çakmakla sigara yakmayalım, arabaların kontağını kapatalım,” bilmem ne… Böyle ilginç şeyler. “Sprey kullanmayalım” falan diye ilginç fikirler ortaya attılar. Sonra da dediler ki; Kızılırmak’ın suyunu kullanalım, Yeşilırmak’ın suyunu kullanalım, sular da gitti, artık su olmayacak” dediler. Hatta suyun nasıl iktisatlı kullanılması gerektiğine dair brifingler, sohbetler başladı. Arkasından sular öyle bollaştı ki… “Ondan sonra suyun çokluğundan şikayet edecekler, yağmurun çokluğundan şikayet edecekler, her yeri sel basacak” diyor Resulullah (s.a.v), Hz. Mehdi (a.s) devrinde.

“Ama bu kuyruklu yıldızın çıkışından sonra olacak” diyor. Öncesinde böyle yağmurlar azalacak, kuyruklu yıldızın çıkışından sonra çoğalacak ve insanlar şikayet edecekler” diyor. Aynısı şu an. “Milletin lideri o milletin en alçağı olduğunda, bu kıyamet alametidir” diyor. Mesela Stalin en alçağıydı, Hitler en alçağıydı, Kaddafi en alçağıydı, karga en alçağıydı. Hep alçaklardan oluşuyor büyük bir bölümü. Tabii iyileri de var; değerli insanlar, değerli liderler de var. “Mescidlerde sesler yükseldiği vakit” diyor. Mescidlerde Kuran okunuyor, bağıra bağıra insanlar konuşuyorlar. Her mescitte mukabele oluyor, birçoğunda Kuran okunuyor. Halbuki Allah; “Kuran okunduğunda susun dinleyin” diyor. Camide bağırarak konuşulmaz. Fısıltıyla da konuşulmaz. Camiler konuşulacak yer değildir. Kuran okunurken sessiz dinlenir. Hemen hemen camilerin büyük bir bölümünde ben bunu görüyorum. Bu da bir kıyamet alametidir ve Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alametidir; Kuran okunurken insanların yüksek sesle konuşması.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder