05 Ocak 2013

Büyük Günlerin Arifesindeyiz !


Müslümanlara, Türkiye’deki Müslümanlara şöyle bir imaj vermeye çalışıyorlar, diyorlar ki işte; biz işte her gün PKK terörü var, içimiz kan ağlıyor, perişan vaziyetteyiz, her gün ağlıyoruz, her gün ızdırap içerisindeyiz, mutlu değiliz, üzgünüz, çöktük, bittik, mahvolduk herkes ağlasın, ciğerimiz parçalanıyor. PKK’nın istediği bu değil mi kardeşim? Türkiye’yi moral yönden çökertmek, ağlayan, inleyen, neşesiz, perişan, umudunu kaybetmiş insanlar haline getirmek. Terör örgütü komünistlerin insanların amacı bu. Buna müsaade edilmemesi lazım, hiç kimse buna müsaade etmesin, kendileri de yapmasın mani olsunlar. Vatana, millete, bayrağa, Allah’a, Kitap’a sevgileri varsa, bunu yapmasınlar. Büyük zarar verirler, Allah esirgesin.

Çünkü onlar moral yönünden çökertmek istemiyor mu? Sen ne yapıyorsun? Moral yönünden çökertmek için var gücünle gayret ediyorsun, elinden geleni ardına koymuyorsun. Ben kadınların, annelerimizin merhametini makul karşılıyorum. Coşkuyla bazen gözleri yaşarabilir ama yiğitliklerini, delikanlılıklarını ısrarla vurgulasın. “Ağlıyorum, Allah’a olan sevgimden ağlıyorum” desinler, “Allah korkumdan ağlıyorum” desinler. Üzüntüden ağlıyorum derse, vatana zarar verir, millete, bayrağa, Kitap’a zarar verir, doğru yapmazlar. Özellikle bakanlar, generaller, Genelkurmay Başkanı, böyle insanlar, kilit konumda olan insanlar, çok dikkat çeken insanlar, hep cesaretlerini, yiğitliklerini, moral yönden güçlerini vurgulamak durumundadırlar. Öbürü çok riskli olur. Eğer o acz görünümü, acıdan çökmüş bir görünüm, perişanlık görünümü verilirse, PKK sabaha kadar bayram eder ve muazzam zararın kapısı açılmış olur. Çünkü bunlar belli ki nefes aldırmayacak, devam edecek. Büyük günlerin arifesindeyiz, belli. Sonunda yeneceğiz, fakat büyük badirelerden geçeceğiz, büyük olaylar olacak. Büyük olaylarda sarsılmamak, metaneti korumak çok önemlidir. İtimadı dem ve metanet. Buna herkesin dikkat etmesini istirham ediyoruz, çok önemli.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder