05 Ocak 2013

Joel'in Üslubunu Acilen Düzeltmesi Gerekiyor !


Joel Richardson’ın insancıl gibi görünüyor üslubu, fakat deccal tarifi çok acımasız; merhametten, şefkatten uzak; vicdandan uzak. Bir dini, bir milleti toptan deccalin ordusu olarak itham etmek çok büyük bir zulüm, çok büyük bir vicdansızlıktır. Her dinin iyisi ve kötüsü olur içinde; iyi insanlarda olur, kötü insanlarda olur. Hıristiyanların da iyileri vardır; onlar Hz. Mehdi (a.s) yanlısıdır,Hz. İsa Mesih (a.s) yanlısıdır. Musevilerin iyileri vardır; Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa Mesih (a.s) yanlısıdır. Müslümanların iyileri vardır; Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa Mesih (a.s) yanlısıdır. Kötüleri de deccal yanlısıdır. Her üç dinden de deccal yanlıları vardır. Her üç dinden de Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa Mesih(a.s) yanlıları vardır. İnsanları değerlendirirken iyi insanlar, kötü insanlar diye ayırt edilir. Yoksa “Türkiye’den deccal çıkacak, Türkiye bölgesindekiler deccal ordusu olacak” yahut “Vatikan deccal ordusudur,” bunlar anormal sözler, samimiyetsiz sözler. Zulmü, kargaşayı, terörü teşvik eden sözler.

Halbuki akılcı olan, doğru olan; gaddar insanların, zalim insanların, sevgisiz insanların deccal yanlısı olacağıdır. Allah düşmanlarının, Darwinistlerin, materyalistlerin deccal yanlısı olacağı; iyi insanların, sevecen insanların, yaratılışı gören insanların da Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. Mesih(a.s) yanlısı olacağıdır. Dolayısıyla Richardson Avrupa’da belki şöhret olmak, belki heyecan meydana getirmek için, belki hakikaten bilgisizliğinden, Türk Milleti’ni toptan deccalin ordusu olarak vasfediyor. Çok ayıp yapıyor. Günaha giriyor. Ahirette bunun hesabını veremez. “İncil böyle diyor” diye İncil’e de iftira da bulunmuş oluyor. İncil’de öyle bir ifade yok. İncil’de, “Türk Milleti deccaldir” diye, nerde öyle bir ifade var? Zaten öyle mantıksız bir şeyi Allah söylemez. Onun için Joel’in bu üslubunu düzeltmesi, fakat acilen düzeltmesi gerekiyor. Etrafındaki aklı başında insanlarda uyarsınlar.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder