15 Ocak 2013

Kral Mesih Coşkuyla Topluca İstenmeye Başlandı !


Kral Mesih ilk defa coşkuyla bak Musevilerce, topluca istenmeye başlandı. Hz. Mehdi (a.s) ilk defa gündem oldu ama Filistin halkının Mehdiyet’i coşkuyla istemesi, Mısır’ın coşkuyla istemesi şart. Şu an dikkat ederseniz bir koşuşturma var; sağa-sola, güneye-kuzeye, doğuya-batıya. Yani ne konuşacaklarını şaşırmış durumdalar. Mesela bir kısmı diyor ki; “Bombalayalım İsrail’i.” Bir kısmı diyor ki; “Barış yapalım.” Bir kısmı “Hemen füze atalım.” diyor. Bir kısmı “terörist” diyor. Bir kısmı başka türlü konuşuyor. Karmakarışık… Kimseden net, derli toplu, Allah’ın planına uygun bir üslup çıkmıyor. Herkeste bir panik havası var. Halbuki Allah’ın dediği plan çok açık,

Mehdiyet’in planı çok açık. Allah tertemiz, derli toplu, apaçık bir plan vermiş; Mehdiyet planı. “Buna uyun, konu bitecek.” diyor Cenab-ı Allah. “Yok” diyorlar, “biz buna uymayacağız.” Peki, ne yapacağız? “Biz kendimiz yapacağız.” diyorlar. Kargaşa meydana geliyor, kavga meydana geliyor. Ucu bucağı olmayan bir sevgisizlik denizi, bir nefret denizi etrafı sarmaya başlıyor. Ne gerek? İsmailoğulları sevgiyi, coşkuyu, Mehdiyet’i ön plana alsınlar, bir anda ortalık süt liman olacaktır. Orada meydana gelen acıyı, orada meydana gelen olayları meydana getiren Allah’tır. Allah’ın hususi yaratışıdır. Filistin’de meydana gelen bombalar, İsrail’de meydana gelen patlamalar, bombalar her ikisi de Allah tarafından yaratılıyor. Her ikisinde de Mehdiyet’e, Mesihiyet’e davet var Allah tarafından, konu bu. Kendi akıllarıyla insanlar yol bulmaya kalkarlarsa yolu bulamazlar söyleyeyim. Açmaza girerler. Eninde sonunda dediğimi yapacaklar.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder