10 Ocak 2013

Ebcedi bir tane 2014 tarihini veriyor.Tek tarih veriyor 2014!


En’am Suresi 5; “Kendilerine hak gelince, onu yalanladılar; fakat alaya aldıklarının haberleri onlara gelecektir.” 1992 tarihini veriyor. Mehdiyet’in tarihini veriyor, bir tane tarih veriyor. “Fakat alaya alındıkları.” demek ki Hz. Mehdi (a.s) alaya alınacak. Hz. Mehdi (a.s) talebeleri alaya alınacak. Ona da işaret var. “Ama yakında onların haberini alacaklar” diyor. Nasıl haberleri? İlimle, irfanla, sevgiyle olan hakimiyet haberlerini, inşaAllah. Ona işaret ediyor. “Kendilerine hak gelince onu yalanladılar.” Hemen, işte “Mehdi de yok, Hz. İsa (a.s) da yok” diyecekler. Tabii Peygamberimiz (s.a.v.)’e bakıyor bu ayet. Ben işari anlamını söylüyorum. Yoksa o devre balkıyor. Ama ayet her devre baktığı gibi ahir zamana da ağırlıklı olarak bakıyor, inşaAllah.

Nisa Suresi, 159. ayet Allah’a yemin olsun diyor; “Andolsun, Kitap ehlinden,” Hıristiyan ve Musevilerden “Hz. İsa Mesih İbni Meryem, ölmeden önce” Hz. İsa (a.s)’ın vefatından önce, “ona inanmayacak kimse yoktur” diyor Allah. Ebcedi 2019 tarihini veriyor. Hz. İsa Mesih (a.s)’ın faaliyetlerini en yoğunlaştırdığı tarih, inşaAllah.  “Kıyamet günü Hz. İsa Mesih İbn-i Meryem de, “o da onların aleyhine şahid olacaktır.” diyor Allah. Dünya hakimiyeti ile ilgili ayet. “Bütün Hıristiyan ve Musevilerin bütün hepsi iman edecek” diyor. Hz. İsa Mesih (a.s)’a inanmayan kimse kalmayacak. Allah diyor bak. Diyor ki, “Öyle bir ayet yok” diyor açık. Allah açıklıyor işte burada açık. Şeytandan Allah’a sığınırım; “İsa Mesih İbni Meryem ölmeden önce” diyor, vefatından önce, “ona” Hz. İsa Mesih İbni Meryem’e “inanmayacak hiç kimse yoktur” diyor Allah çok net. Nereye tevil ediyorsun? Nereye kapatmaya çalışıyorsun? Şahsına, bizzat zatına yönelik bu ayet.

Bak, “Şüphesiz göklerde olanların ve yerlerde olanların tümü Allah’ındır.” Gökte melekler ve Hz. İsa Mesih (a.s) var; yerde de Hz. Mehdi (a.s) var, insanlar var. “Şüphesiz göklerde olanların” Hz. İsa Mesih (a.s) ve meleklerin, “Ve yerde olanların tümü Allah’ın dır.” Hz. Mehdi (a.s) da, Hz. İsa Mesih (a.s) da Allah’ındır. Ebcedi bir tane 2014 tarihini veriyor. Tek tarih veriyor 2014. Halbuki beş bin, altı bin, yedi binli tarihler çıkabilirdi. Sekiz binli tarihler çıkabilirdi. Ne bileyim, 718 çıkardı, 918 çıkardı. 5771 çıkardı. 2014 tarihini veriyor. Açıp baksınlar.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder