10 Ocak 2013

Kötülüğü En Güzel Olanla Uzaklaştır !


“(Allah) Dedi ki: ‘Az bir süre (bekle), onlar gerçekten pişman olacaklar.’" diyor Cenab-ı Allah, Mü'minun Suresi, 40. Ne kadar bekleyeceğiz? En fazla on sene. Bak diyor ki Allah; “(Allah) Dedi ki: ‘Az bir süre (bekle), onlar gerçekten pişman olacaklar.’" Her yerde sevgi, barış olacak, her yerde barış hakim olacak, her yerde güzellik olacak. Sevinç içinde o güzelliği kutlayacağız, inşaAllah.

“Gerçekten sen onları dosdoğru olan bir yola çağırıyorsun.” Diyor Cenab-ı Allah, Mü'minun Suresi, 73. “Gerçekten sen onları dosdoğru olan bir yola çağırıyorsun.”  2082. Hz. İsa Mesih (a.s)’ın en şaşalı yılları, en güzel yılları, inşaAllah ve Mehdiyet’in tabii.

“Kötülüğü en güzel olanla uzaklaştır;” Diyor Allah, Mü'minun Suresi, 96. Kötülük, mesela adam hakaret ediyor ne yapacaksın? En güzel olanla uzaklaştıracaksın. Saldırıyor; barışla, küfrediyor; barışla, kötü söz söylüyor; sevgiyle, muhabbetle, demokrasiyle, akılla, bilimle. “Kötülüğü en güzel olanla uzaklaştır; biz, onların nitelendiregeldiklerini en iyi bileniz” “Benim bilgim dahilindedir” diyor Cenab-ı Allah onların ne yaptığı. “Kötülük yaptıklarında en güzel olanla uzaklaştırın” diyor Cenab-ı Allah. Şefkatle, merhametle, akılla, sevgiyle.

Kasas Suresi 5. Şeytandan Allah’a sığınırım; “Biz ise, yeryüzünde” dünyada, “güçten düşürülenlere” hapsedilen, hakarete uğrayan, baskı gören Müslümanları, “lütufta bulunmak,” güzellik, hakimiyet, bereket, baskının kalkması, güzelliğin, huzurun her yere yayılması, “onları önderler yapmak” dünya hakimleri yapmak, dünyayı idare edenler yapmak, “ve mirasçılar kılmak istiyoruz.” “Dünyaya mirasçı olmak her yere bütün dünyaya hakim etmek istiyorduk.” Ebcedi kaç biliyor musun? Bir tane, 2021. Bir tane tek ebcedi var 2021. Sadece “güçten düşürülenler” in de ebcedi sadece 1996’yı veriyor. Demek ki o devirde Mehdiyet’e şiddetli bir saldırı olacak. “Güçten düşürülenlere.” Bize diyor. “Yeryüzünde” diyor. Belli bir yerde demiyor bak, dünyanın tamamında diyor “yeryüzünde güçten düşürülenlere” Müslümanlara, “lütufta bulunmak” Hz. Mehdi (a.s) talebelerine, Mehdiyet’e alenen işaret ediyor. “Onları önderler yapmak” dünya idarecileri, dünya hakimi yapmak, “ve mirasçılar kılmak istiyorduk.” Dünyaya mirasçılarının konmalarını ama adaletle, hukukla, sevgiyle, barışla yani onların kontrolünü onlara vermekten bahsediyor Allah, Müslümanlara. “Mirasçılar kılmak istiyorduk.” Tek tarih 2021’i veriyor. Çok manidardır.

Bakın, Mü’minun Sûresi 70. Cenab-ı Allah diyor ki “Yahut: ‘Onda bir delilik var’ mı diyorlar?” Yani “onun için deli mi diyorlar” diyor Allah. “Onda bir delilik mi var?” diyorlar. Dengesiz mi, akıl hastası mı diyorlar diyor Allah Peygamberimiz (a.s)’a söylüyorlar. Bediüzzaman’a da delilik ithamında bulunuldu. Hz. Mehdi (a.s)’a da yapılacak. Oradan anlıyoruz ayetlerden. “Onda bir delilik mi var?” diyorlar. Bu ne demek? Mehdilik alameti demek delilik iddiası. Cenab-ı Allah;  “Hayır, o, onlara hak ile gelmiş” hak ile gelmiş ama gelmiş, “bulunmaktadır” Kuran’la, hakla gelmiş bulunmaktadır, “ve onların çoğu hakkı çirkin karşılıyorlar.” Bir türlü kabul etmiyorlar Mehdiyet’i, güzelliği, barışı, sevgiyi kabul etmiyorlar diyor. Bir tane ebcedi var 2022. Bakın bir tane, iki tane yok. 2022. Hep Mehdiyet’in tarihini vermesi olağanüstü değil mi? Niye gizliyorsunuz bunları canlarım niye gizliyorsunuz bazı hoca efendiler? Niye gerçekleri gizlemek istiyorsunuz siz? “Yahut onda bir delilik mi var diyorlar?” diyor Cenab-ı Allah. Mü’minun 70. Bu da yedili dikkat et. 23. Sure Mü’minun Sûresi. “Hayır, o, onlara hak ile gelmiş bulunmaktadır” hak ile,Kuran’la gelmiş, gelmiş ama, “bulunmaktadır,” “ve onların çoğu” dünyaya şu an Darwinizm, materyalizm hakim “onların çoğu hakkı çirkin karşılıyorlar.” Güzelliği, barışı, huzuru çirkin karşılıyorlar. Ebcedi 2022. Bir tane.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder