07 Ocak 2013

Hz Mehdi (as) Müslümanlara İman Ehline Yardım Edecek!



Resulullah (s.a.v.) diyor ki, Hz. Mehdi (a.s) için; “Benim yolumda gidecek” diyor, “o hiç yanılmayacaktır” diyor. Ahkamda masum. “Çünkü” diyor Resulullah (s.a.v.), “onun görmediği yerde onu doğrultan, ona doğru yolu gösteren bir meleği vardır.” Bir melek ona yol gösterir diyor. “Hastayı sırtında taşıyacaktır” diyor. Hastalarla ilgilenecek, yardımcı olacak onlara diyor. “Zayıfa yardım edecek, misafirperver olacak” diyor. Güzel ağırlayacak misafirlerini diyor. “Hakkı ayakta tutanlara yardım edecek” diyor. Müslümanlara, iman ehline yardım edecek. “Dediğini yapacak” diyor Resulullah (s.a.v.), “bildiğini de söyleyecek” kimseden çekinmeyecek diyor.

Bakın bu çok manidar,“bildiğini söyleyecek.” “Allah ona” Hz. Mehdi (a.s)’a, “o kadar güç verecek ki, bir gece içinde zulmü ve ehlini ortadan kaldıracak” diyor, bir gece de. “Dini ikame edecek, İslam’ı ihya edecek” İslam yeniden güçlenecek, “önemsenmez hale geldikten sonra İslam’a tekrar kıymet kazandıracak, İslam’ın ölümünden sonra onu tekrar diriltecek” Allah’ın izniyle diyor, Resulullah (s.a.v.). “Asrında cahil, bahir ve korkak olan bir adam hemen alim, cömert ve cesur olacak.” “Cizye işlemini kaldıracak” vergi alınmıyor artık. Hıristiyanlardan, gayri Müslimlerden de vergi alınmayacak. “Kendine kafa tutanı perişan edecek” diyor. İlimle, irfanla inşaAllah. “İslam’ı Resulullah (s.a.v.)’in zamanında olduğu gibi aynen tatbik edecek” aynen vahye dayalı din olacak diyor yani dört mezhep kalkıyor. “Yeryüzünden mezhepleri kaldıracak” diyor, peygamberimiz (s.a.v.) söylüyor. “hadis ve hakiki dinden başka hiçbir mezhep kalmayacak” diyor. Vahye, Kuran’a dayalı din, İslam kalıyor.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder