03 Eylül 2012

Allah 'a Hulusi Kalple Kendinizi Bağlayın!


 Ben bu komünistlerin paniğine şaşıyorum. Çocuk gibi panikleri bu ne biçim gurudur? Taştan ne korkuyorsunuz taş artık yani, değil mi? Eninde sonunda göreceksin sen onu. Dağ taş dolu dört yüz milyonun üstünde şu an beş yüz milyona doğru gidiyor, beş yüz milyon kusura doğru gidiyor. Hangi birini engelleyeceksin? O zaman bizim evin bahçesinde ki taşları da sökelim. Komünistler gelip un ufak etsinler taşları. Aklınızı başınıza alın.

 Evrim yok işte bitti öldü. Marksizm çökecek zannediyorlar. Marksizm’in sosyal adalet yönü güzel ne kokuyorsunuz? Marksizm olarak ortaya çıkmanıza gerek yok ki, niye illaki Marksist olmanız gerekiyor? Sosyal adaleti istiyorsanız, Hz. Mehdi (a.s) yanlısı olun. Sosyal adaletin en muhteşemini en mükemmelini yapacaksınız, niye komünist olmaya gerek var. Sosyal adaleti samimi istemiyor musunuz?  Hem Darwinizm safsatasından kurtuluyorsunuz, küçük düşmezsiniz.

 Çünkü acayip küçük düşüp eziliyorsunuz, mahcup oluyorsunuz. Hem o beladan kurtulursunuz, hem Allah’ı seversiniz, hem de Mehdiyet’in sosyal adaleti komünizmle kıyası kabil değil. Sahah üzerine mal dağıtılıyor, eşit olarak bütün insanlara dağıtılıyor. Ve “fakir olan hiç kimse kalmayacak” diyor
Peygamberimiz (s.a.v.) “sadaka verecek, zekat verecek, fitre verecek adam kalmayacak” diyor Peygamberimiz (s.a.v.) “herkes zengin olacak” diyor, “mal dolup taşacak” diyor. Halkın insanların iyiliğini istiyorsanız, gelin Hz. Mehdi (a.s) yanlısı olun, İttihad-ı İslam’dan yana olun. Hem güzel bir vicdanla, samimi bir vicdanla içinizde rahat eder, hem sevgiyi de yaşarsınız. Niye isyankar olmanız gerekiyor?  Ne gerek var?

Allah’a hulusi kalple kendinizi bağlayın. Ne güzel sonsuz hayat var sizin için. Kendinizi yok olacak zannediyorsunuz, yok olmayacaksınız, sonsuza kadar yaşayacaksınız. Bu sizin için çok güzel bir şey büyük bir nimet. Allah yok zannediyorsunuz, Allah’ın var olduğunu gördünüz. Bu sizin sevineceğiniz bir şey. Fosiller ne güzel, Allah’ın yaratışını size gösteriyor, iftihar edin. Panik halde toplatmaya ne gerek var? Sanki kahramanlık yapıyorlar.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "11 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder