07 Eylül 2012

Biz Allah' ı Seviyoruz, Peygamberimiz (sav)'i Seviyoruz!



Yobazlara sert çıkmak doğru değil. Çünkü deliyi sopayla hiza etmek akıllı bir hareket midir? Çok akılsızca bir harekettir. Deliyi sopayla hiza edemezsin. Deliye telkin, konuşacaksın sakin sakin. “Senin amacın İslam mı? En alasını getireceğiz, sahabe İslam’ını getireceğiz. Sen hayatı öldürüyorsun, insanları öldürüyorsun, mutluluğu, sevinci, sanatı, bilimi öldürüyorsun. Aklını başına topla” diyeceksin, o. Zaten gücü azdır yobazın fakat riski şudur; kitleleri birden boşluk zamanlarında hareketlendirebilir yobazlar. Çünkü Allah adına ortaya çıktığı için. Şimdi deseler ki mesela Allah esirgesin; “Allah’sızlardan yana mısınız dinden yana mısınız?” “Dinden yanayız” der tabii millet. O zaman der ki yobaz; “O zaman benim sözümü dinleyeceksiniz” der. İşte yobazı lider yapmamak lazım.

 CHP dine sahip çıksın. Yobazı niye öttürüyorsun kardeşim? Yobazı niye böğürtüyorsun? Dine sen sahip çıksana, İslam’a sen sahip çıksana. O zaman dersin; “Sen kimsin” dersin. “Zıpır herif, cahilin tekisin yolda yürümekten acizsin, sevgisizsin, saygısızsın, ilmin yok, fennin yok, şefkatin merhametin yok, Allah sevgiden kalbine kırıntı vermemiş, oturmuşsun, zulmü, gaddarlığı, kanı irini istiyorsun. Biz barışı istiyoruz, özgürlüğü istiyoruz, iyiliği, güzelliği istiyoruz. Samimiysen, gel yanımıza” demesi lazım CHP. Lazım derken, işte lazım olmasının gereğini de yaptı, tebrik ediyoruz, güzel. Ataklar böyle artırılarak devam etsin. Gürül gürül yüzde 70-80’le Atatürk’ün partisini iktidara getirelim. Evimizde rahat uyuyalım, huzurlu olalım. 

AK Parti’nin daha güzelini, daha iyisini yapsınlar. Biz AK Partiye mecbur değiliz ki, öyle bir konu yok ki. Zaruri olduğu için AK Parti’yi destekliyoruz. Daha alasını yaparsa, en ufak bir tereddüdümüz olmaz, hemen CHP’yi destekleriz. Ne zorumuz var? Ama bunlar, bu konular hayati; vatanın bölünmemesi. Türkiye çekirdek, küçücük bir toprağımız var. Ufacık bir toprak bıraktılar bize. Koskoca Osmanlı İmparatorluğundan elde avuçta küçücük bir toprak parçası kaldı. “Onu da bölelim” diyorlar. Delirdiniz mi siz? Hiçbir şekilde olmaz. Merkez vatan, anavatan. Oradan hareket edecek bütün çalışmalar. Bizim makul bir vatana ihtiyacımız var. Bir de niye Kürt kardeşlerimizi böldürüp ezdirelim? Niye komünistlerin eline verelim? Yetmiyor mu çektikleri çile? Ondan sonra da ayrıca komünistlerin eline teslim edecekmişiz, bölecekmişiz vatanı; adamlar İstanbul’a kardeşlerimiz vizeyle, pasaportla gelecekler. Akla bakın! Antalya’ya vizeyle, pasaportla gelecekler. Güneydoğu zaten dağlık bir alan. Kullanılabilir toprak parçası çok az çok dağlık bir alan ve çetin şartları. Yani vahşi doğa şartları var. 

Niye kardeşlerimizi oraya sıkıştıralım? Orada, Güneydoğu’da hayvancılık güzel olur. Keçi yetiştireceksin, koyun yetiştireceksin. Baharları falan güzel olur. Yayla sütü güzel olur. Ama ekime uygun arazi, çok az. Sarp yamaçlar, kayalık arazi. Çok şiddetli oluyor soğuğu. Niye ben canlarımı o bölgede sıkıştırıp bırakayım. Yazın gelsin Antalya’ya, gelsin Anamur’a. Yahut gitsin oraya yine veyahut hep beraber gidelim. Çünkü Güneydoğu yazın çok güzel, yaylaları mükemmel. Ama in cin top oynuyor terörden. Orada çıngıl çıngıl keçiler gezinmesi lazım böyle, koyunlar gezinmesi lazım. Kürt çadırları her yerde olması lazım kardeşlerimizin. “Selamun Aleykum” deyip gitmemiz lazım. Bomboş oraları.İlla ki tutturdular “sizi komünist yapağız.” Allah Allah istemiyoruz kardeşim. 

Biz Allah’ı seviyoruz, Peygamberimiz (s.a.v.)’i seviyoruz. Allah’a aşığız, Peygamberimiz (s.a.v.)’e aşığız. Biz dinsiz yaşayamayız. Milletimiz, Kürt milleti yaşayamaz canlarımız. Dini, mukaddesatı aldın mı Kürt kardeşlerimizden öldürdün onları sen mahvettin. Din gitti mi namus gidiyor, aile gider, hepsi gider. Zaten komünistler dini kabul etmiyor, aileyi de kabul etmiyor, ahlakı da kabul etmiyor, devleti de kabul etmiyor. Ne istiyorsunuz siz? Komünal toplummuş. O öküzlerde, eşeklerde olur komünal toplum. İnsanlarda komünal toplum olmaz. Öküz sürüsü, eşek sürüsü bunlar komünal toplum halinde yaşarlar, komünal hayat yaşarlar. Ama onlar eşek olduğu için, hayvan olduğu için normal. İnsan insan gibi yaşar, Müslüman gibi yaşar. Bunu anlatamıyoruz komünist arkadaşlara. İlla ki hayvan gibi yaşamak istiyoruz diyorlar. Olmaz. Güneydoğu’daki benim nur gibi tertemiz dindar dedelerimi, anneannelerimi, kardeşlerimi komünistlere teslim etmeyiz. Diyorlar ki; “Sizi şehit ederiz.” İstediğin kadar şehit et, iftihar ederiz. On tane, yüz tane, bin tane al. Vatanı teslim etmeyiz, dini teslim etmeyiz. Bu kadar. Yani bunu unutacaksınız.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "17 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder