04 Eylül 2012

Sıfır Numara Komünist Ülke; İran!




 Ortadoğu’ya, dünyaya dikkatlice bakanlar komünist alemiyle, inananlar aleminin bir mücadelesini görürler. İran’ın, komünistlerin safında olduğunu kimse bilmiyordu. Bak, daha yeni öğrendi insanlar. İran, İslam Cumhuriyeti diye biliyoruz. Sıfır numara komünist ülke. Camiler bomboş İran’da. İsterseniz gidin bakın bomboştur camiler, kimse yok camilerde. Konuşma yaptığında devlet başkanı falan hutbe veriyorlar, üniversitelerde veriyorlar, üniversite öğrencileri zaten dışarı çıkamıyorlar, herkes alkışlıyor, arada sırada yapıyorlar. Öğrencilerin çok büyük bir bölümü Marksist, Darwinist. Darwinist olmayan öğrenci hemen hemen bulamazsın.

Dışarıda namaz kılan insan göremezsiniz. “Suriye’yi niye destekliyor?” komünist olduğu için destekliyor. PKK’yı da destekliyor. Mesela İran, PKK’ya karşı biliniyor; değil. Aynı kafadalar. Yalnız Türkiye’de PKK’nın destekçisi çok çok fazla insan var. Öyle zannedildiği gibi değil. Yani komünist fraksiyonları büyük bir bölümü PKK’yı destekliyor. Solcu bilinen birçok insan da PKK’yı destekliyor. Ama sorsan karşılarmış gibi konuşuyorlar, böyle yandan çarklı, hani “İstemem ama yan cebime koy” der gibi konuşuyorlar. Dikkat ederseniz üsluplarından anlarsınız. PKK’ya karşı olmadıklarını hissedersiniz konuşturduğunuzda. Halkın tepkisinden çekindikleri için tepki veriyormuş gibi ortalı bir ağız kullanıyorlar.

Yoksa PKK’yla kucak kucağa adamlar, öyle bir konu yok. Bir de komünistlerin bir özelliği vardır; hangi komünist fraksiyon güçlüyse onun etrafında toplanırlar. Şimdi PKK’yı güçlü gördükleri için diğer küçük gruplar onun etrafında toplanmaya başladılar. Onlar da şiddeti artırdıkça onlar, onlara daha çok saygı duyuyorlar. Yani meydan okudukça, bombalama yaptıkça. Çünkü öbürlerinin bombalama yapma olayı, cinayet olayı daha az. Bunların cinayeti daha çok olduğu için, mesela mafyada da öyledir; adam ne kadar çok adam öldürürse onu daha çok beğenirler, daha takdir ederler. Yaralaması ne kadar çoksa onu o kadar takdir ederler. Şimdi PKK da bir mafya yapılanması olduğu için küçük mafya grupları yani komünist mafya grupları oraya intikal etmeye başladılar.






Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder