04 Eylül 2012

Mehdiyet Bütün Gücüyle Kendini Hissettiriyor!



PKK milletvekili kaçırıyor, olağanüstü olaylar oluyor, depremler oluyor. PKK’yı önemsememek imkansız hale geliyor. Allah öyle bir dikkat çekiyor ki deccaliyete, deccalin azgınlığına. Bir kısım cahil cühela deccaliyeti ehemmiyetsiz gibi göstermeye çalışıyor. Halbuki deccaliyet insanların kapısına dayanmış. Milletvekillerini dağa götürüyor, öğrencileri dağa götürüyor, insanları öldürüyor, askerlerimizi şehit ediyor, insanlarımızı şehit ediyor.

Deccaliyet bütün şiddetiyle kendini hissettiriyor. Mehdiyet de bütün gücüyle kendini hissettiriyor. Bütün ataklığıyla, küçük bir grup olarak Mehdiyet; büyük bir grup olarak da deccaliyet kendini hissettiriyor. Çünkü deccalin grubunun daha büyük olacağını Peygamberimiz (s.a.v) belirtiyor. Hz. Mehdi (a.s) deccaliyete göre çok çok küçük. Talebe sayısı açısından, imkan sayısından çok çok küçük. Bizler de Mehdi talebesi olduğumuz için, ben de Mehdi talebesi olduğum için, sizler de Mehdi talebesi olduğunuz için bir gayret içindeyiz. İnsanlar da buna şaşırıyor; bir olağanüstülük var. Mesela küçük bir grubuz ama çok etkili, çok başarılı oluyoruz.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "13 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder