04 Eylül 2012

Fethullah Hoca'yı İnsanlar Daha Çok Sever!


Fethullah Hoca’nın aleyhinde Avrupa’da bir yazı çıkmış. Çok kıl tipler. Uğraşacaksan git Avrupa mafyasıyla uğraş, it kopuk takımıyla uğraş. Çakallarla uğraş. Birçok zulüm sistemi var, acımasız sistem var. Uyuşturucu  mafyasından tut, bilmem ne? Sen Fethullah Hoca’nın hizmetlerine bir bak ne yapıyor? Okullar açıyor. Okullarda nur gibi talebeler yetişiyor gayet terbiyeli aklı başında çocuklar. Kimseye de baskı yapmıyor. Gayet demokrat yaklaşıyor. Bağnaz, gerici kafa diyelim gericide karşılığı olmuyor.


Ne diyelim? Yobaz diyelim. Çünkü gerici geride insanın kültürü vardır, zenginliği vardır, tarihi mirası vardır. O anlamda olmaz. Fethullah Hoca aleyhindeki bu kampanyada hemen başka bir yerden de başkaları fırladılar atağa geçtiler aleyhte. Fethullah Hoca aleyhinde konuştukça Fethullah Hoca’yı insanlar daha çok severler. Çünkü makul mantıklı bir şey söylemiyorsunuz. İşte bilmem ne kadar parası varmış. Allah daha da artırsın. Bu kadar hizmet neyle yapılacak? Tabii ki parayla yapılacak. Parasız mı, yapılacak? Siz neyle yapıyorsunuz?  Parayla yapıyorsunuz. Mühim olan her ülkede her yerde seviliyorlar. Zor şartlarda yaşıyorlar. Zor imkanlar içerisinde hareket ediyorlar. Gayet de faydalı başarılılar. En muannitleri dahi seviyor, beğeniyor. En zıtları bile takdir ediyor. Ayıptır olmamaları sizi sevindirecek mi?


 Ne güzel en ücra köşelerde Afrika’da orada burada okullarda o çocuklar doğru düzgün bilgi alıyorlar. O kabus ruhu yerine sıcak, sevecen bir ruhla karşılaşıyorlar. İnsani ve güzel, dost canlısı bir ruh hakim oluyor. Fetullah Hoca’yla uğraşmanın bir alemi yok. Talebeleriyle de uğraşmanın bir alemi yok. Ama evet bu ahir zaman konusu Mehdiyet konusunda yanlış görüşleri var. Yanlış anlatımları var. Ama onları da ben kasten yaptırdıklarını düşünüyorum bazen. Cemaate zarar gelmesin, kendilerine zarar gelmesin, üstlerine girmesinler diye kasten de yapıyor olabilirler. Kendilerini setre etmek içinde yapıyor olabilirler. Çünkü çok fazla düşmanları var. Ama zaten eleştiriyoruz o yönlerini yanlış olan yönlerini eleştiriyoruz. Ama yıkıcı eleştiri çok ayıp vicdana yakışmaz. Okullar kapanınca kulağınıza kına mı, yakacaksınız? Ne geçecek elinize?


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "12 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder