04 Eylül 2012

Komünizmin En Hassas Yeri,Kalbi Darwinizm'dir!



Komünizmin en hassas yeri, kalbi Darwinizm’dir.Yani komünizmi yıkmak istiyorsan Darwinizm’i yıkacaksın.Darwinizm’in de en hassas yeri; fosiller ve proteinlerdir, proteinin yapısıdır. Çünkü orda hiç demagoji yapacakları falan bir yer kalmıyor. Aldın mı çökertirsin. Onun için böyle debelenme şeklinde perişan ifadeler kullanıyorlar. Onun için böyle bir panik var. Yani bizim hayati noktadan yakaladığımızı gördüler onlar. Gültekin Avcı çok değer verdiğimiz bir insan. Çok efendi, teşhisleri çok güzel, çok makul konuşuyor, değerli, vatansever bir insan, muhterem bir insan, çok saygı duyuyoruz ama çözüm yok o ifadesinde. Yani sadece hastalığı anlatıyor. Dolayısıyla dünyadaki bu büyük tehlikenin farkına varmamış gibi, farkında değilmiş gibi yaparak kolaydan kurtulmaya çalışıyorlar.

  PKK dağa çıkarttığı adamlara hemşeri muhabbeti yapmıyor. Bir şey anlatıyor yani komünizmi anlatıyor. Komünist felsefeyi anlatıyor. Cahil bir insana bu çok makul gelir komünistlerin anlattığı. Çünkü komünistler dünyayı çok sade ve çok kolay açıklıyorlar. Diyorlar ki; “Kainat durgun, sakin bir yapıydı, birden bire bir patlamayla kainat oluştu, kainat evrildi, evrime uğradı, sonra dünya evrimin sonucunda oluştu, karalar denizler evrimle oluştu, onun arkasından yine evrimle canlılar oluştu, canlıların oluşmasıyla insan kainatta kendini göstermeye başladı. Onlar ilk önce komünal hayat yaşıyorlardı, devlet yoktu, aile yoktu, komün hayat yaşıyorlardı. Bir av yakalıyorlar, hep beraber yiyorlar, özgürdüler, özgürlük tam hakimdi. İsteyen, istediğini yapıyordu. Ahlak, din gibi kurumlar yoktu, komünist bir toplum vardı.” diyorlar, kainatın ilk yaratılış yıllarında.

Sonra bu feodal topluma dönüştü, ağalıklar oluştu, bilmem neler oluştu falan. Sonra kapitalist toplum oldu. İşte onların ünlü sözü; “Sanayi Devrimi” dedikleri konu. Onun arkasından da işçi sınıfı ve ezilenlerle, burjuvazi zıtlık oluşturdu. “Çünkü kainatta bir çelişki var.” diyorlar. “Her şeyde, maddede çelişki var, sosyal olaylarda çelişki var, her şey o çelişkinin sonucunda oluşur.” diyorlar. “Şimdi ezilenlerle, ezenler arasında bir çelişki oldu.” diyorlar.Yani tez-antitez. Bunun ikisinin çatışması sonucunda güçlü olan ezilenler galip gelip, devrim yaparak idarede yer alacaklar.” diyor. “Ve yeniden komünist topluma döneceğiz.” diyor, yani ilk başlangıca. “Tarih bir tur atıyor.” diyorlar. Dönüyor, etrafında dönüyor. “Tarih tur atıyor, yeniden tez-antitezin çatışması sonucunda meydana gelecek devrimle yeni bir komünist sistem meydana gelecektir.” diyorlar.

“Ama bu da durağan olmaz.” diyor, “kendi içinde antitezini üretecektir. Yine çatışma olacaktır.” diyor, zıtların çatışması. “Yine güçlü olan kazanacaktır.” diyor. “Canlı aleminde de bu böyledir.” diyor sosyal Darwinizm’de. “Güçlülerle zayıfların mücadelesi vardır.” diyor. “Güçlü olan kazanıyor.” diyor. “Maddede de böyledir.” diyor. “Her yerde çelişki vardır.” diyor. Adamlara bu, büyüleyici geliyor. Din anlatımı gibi geliyor. Çünkü gelecekten haber verme var burada. Mesela Karl Marx gelecekten haber veriyor, gaipten haber veriyor, diyor ki; “Toplum komünist topluma doğru gidecek.” diyor, “Bu tarihin sürecidir, bunu kimse durduramaz” diyor. Adamlar hipnotize oluyor.

Yani biz nasıl “Hz. Mehdi (a.s) çıkacak” diyoruz, alametler çıktığında insanlarda heyecan meydana getiriyorsa, komünistlerde de o heyecan meydana getiriyor. O da çünkü komünizm deccaliyet dini olduğu için, onun da mistik yönleri vardır. Yani komünizmin de mistik yönleri vardır. Dinin derin yönleri her yerde vardır ama komünizmde de vardır. “Mesela kaçınılmaz bir olgudur” diyor, “Kaçınılmaz olarak buraya gider. Kaçınılmaz olarak halk savaşı olacak.” diyor mesela, “Kaçınılmaz olarak devrim olacak.” Mesela “Devrim kaçınılmazdır.” diyor. Adam diyor ki; “Madem kaçınılmaz, biz kaçınılmaza uyalım bari.” diyor, inandırıyor adamları. Mesela diyor ki;“Güneydoğu’da kaçınılmaz olarak bir devrim olacak.” diyor, “Kaçınılmaz olarak bir halk ayaklanması olacak.” diyor. Adamlar onu diye diye, diye diye bilinçaltında iradesi zayıflıyor.

Diyorlar ki, “Şimdi bak, ayaklanma başladı. Kastedilen buydu,içine biz de girelim bari.” diyor. Ondan sonra o dedikleri melaneti daha rahat işlemiş oluyorlar. Onun için bu oyuna gelmemek için bir kere komünizmin belini kıracak olan, diyalektik felsefenin en hayati kilit delili olan, kalbi olan Darwinizm’in yıkılmasıdır. Sen üniversiteye ayağını atamıyorsun. Konuşabiliyor musun sen üniversite kürsüsünde? Sen “Allah vardır.” diyebiliyor musun? Diyemiyorsun. İmtihanda sana Darwin’i sorduklarında, “Darwin yalan söylüyor.” diyebiliyor musun? Sınıfta kalırsın. Fosil sergisi bile yapamıyorsun dışarıda. Allah’ın taşını sergileyemiyorsun, sokakta yerde taş sergileyemiyorsun. Onun için durumun fevkaladeliğini görüp İslam alemi fen ve felsefenin tasallutu ile beşer içinde intişar eden bu Marksist, Leninist, Darwinist, materyalist sisteme karşı anti-Darwinist, anti-materyalist mücadele yapmak durumundadır.

İttihad-ı İslam’ı oluşturup hatta sırf Müslümanların birleşmesi de yetmez yine Müslümanlar yenemezler. Hıristiyanlarla ittifak edilmesi gerekiyor. Sırf Müslümanların da gücü yetmez komünizme, çok azılı bir sistemdir. Ancak Hıristiyanlarla ittifak ederek, Hz. İsa Mesih (a.s)’ın duası, Hz. Mehdi (a.s)’ın gayretleriyle netice alınacaktır,inşaAllah.Kuran’da Hz. İsa Mesih (a.s)’ın duasına dikkat çekilir. Hz. İsa Mesih (a.s) ne zaman dua etse hemen Allah kabul ediyor. Öyle bir mucizesi vardır Hz. İsa Mesih (a.s)’ın. Onun için talebeleri bildiği için diyorlar ki, “Allah bize bir gökten sofra indirsin, sana daha çok inanalım.”diyorlar. Ne zaman dua etse duası mutlaka oluyor, hemen olur Hz. İsa Mesih (a.s)’ın. İmanı çok güçlü bir peygamber olduğu için, çok mübarek bir insan olduğu için Allah ona böyle bir ayrıcalık, bir güzellik oluşturmuş. Onu öyle bir güzellikle yaratmış. Her duası kabul olur Hz. İsa Mesih (a.s)’ın.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder