08 Eylül 2012

Allah güzellikle yaratıyor!



“Börtü böcek niye anlatıyorsunuz?” diyor. Kardeşim böceklerde, Allah’ın sanatı var. İnsanın hücresinde Allah’ın sanatı var. Canlılarda Allah’ın sanatı var. Hayvanlarda, bitkilerde Allah’ın sanatı var. Sen eğer sevgiyi bilmiyorsan, güzelliği, estetiği bilmiyorsan, Allah’ın sanatını incelemeye de gerek duymazsın. Kafayı örtmüşsün, yandan da bir poz vermişsin, her şey halloldu zannediyorsun. Ondan sonra dışlanıyorsunuz. Kimse de sizi kaile almıyor, kimseyle de konuşmuyorsunuz, sürekli nefret, sürekli tersleme. Başı açık bir hanım otele gitmiş onu kahramanlık zannediyorlar, orada o çocuğu rahatsız etmeyi. Siz onları rahatsız edince, işte o insanlarda sizi dışarıda rahatsız ediyor bu sefer. Siz sevgisiz olunca, insanlar da size karşı sevgisiz oluyorlar.


Böyle olmaz. Allah’ın yarattığına börtü böcek diye kendince alaycı yaklaşmışsın. Bu akıllı bir hareket değil. Allah onları sanatla yaratıyor, Allah güzellikle yaratıyor, biz beğenelim, onlarda Allah’ın hikmetlerini görelim diye yaratıyor. Sen de börtü böcek diye geçiştiriyorsun. Ağaçları da ot, yaprak diye geçiştireceksin. İnsanları zaten kaile almıyorsunuz, olmaz.

 Sevgisizlik ruhunuzu yakıyor. O zaman Allah’ı da sevemiyorsunuz. Bak Suudi Arabistan, dinsizlerin eline teslim oldu. İran komünistlerin elinde. İşte bu kafayla onlar bu hale geldiler. Eğer sizin kafanız doğru olsaydı, Suudi Arabistan böyle olmazdı, İran böyle olmazdı. Sizin bu mantığınız, sizin bu kafanız onları böyle çökertiyor. Sonunda insanlar dinsiz oluyorlar ve gizli dinsiz oluyorlar. Nefreti, sevgisizliği, şefkatsizliği öğretiyorsunuz insanlara ve yanlış hareket ediyorsunuz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "31 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder