04 Eylül 2012

Hz Mehdi (as)'ın ve Hz İsa Mesih (as)!ın Alametleri!


 Resulullah(s.a.v)’e soruyorlar, “Ya Resulullah Geçmiş ümmetlerden bir kısmına depremle azap yapıldı. Toprak altında kaldılar. Bunlar arasında Salihler de vardı.” Denildiğinde; “evet, Salihler de birlikte helak oldular. Çünkü Allah’a isyan olunurken susmuşlardı” buyurdu. Taberani’de.

“Ümmetimde depremler olur. Binlerce kişi ölür. Allah bunu iyilere öğüt” bak iyilere öğüt olarak geliyor. “müminlere rahmet” çünkü müminler şehit olmuş oluyorlar. Depremde şehit olurlar. “Malları sadaka olur, kafirlere ise azap kılar” diyor Allah. Vahiyle Peygamberimiz (s.a.v)’e bildirilen bilgi.

“Ümmetim için depremler günahlarına kefaret olur.”  Hâkim’de.

“Suda boğulan, yangında ölen, duvar ve enkaz altında kalarak ölen şehittir”diyor, İbn-i Asakir’de. Bak, “Suda boğulan, yangında ölen” kalbini Allah’a bağlayarak öldüyse o anda “duvar ve enkaz altında kalarak ölen şehittir.”

Depremler yine Hz. Mehdi (a.s) çıkıncaya kadar devam edecek. Hz. İsa Mesih (a.s) çıkıncaya kadar devam edecek. Önümüzdeki günlerde de yine muhtelif deprem haberleri gelecektir, büyüklü, küçüklü. Ama bakın 1980’den önce böyle bir şey hiç yok. Gayet normal bir akışı var depremlerin. 80’lerden sonra, 90’lara doğruMehdiyet’in tırmanışı ile beraber yer gök sallanmaya başlıyor.

 Ama muazzam bir artış, katlamalı bir artış. Göktaşları çok çok azken, artık göktaşları bulut gibi dünyanın etrafını sarmış durumda şu anda, bulut gibi. Depremler de müthiş bir artış göstererek ama katlamalı; bir kat, iki kat, üç kat değil. Dünya tarihinde görülmemiş şekilde depremlerde artış var. Bu her ikisi Hz. Mehdi (a.s)’ın ve Hz. İsa Mesih (a.s)’ın alametleri. Bu arada tabii Müslümanlara baskılar artıyor. Yakışıksız tavırlar artıyor.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "12 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder