08 Eylül 2012

Arap Baharı denen olay o !



Suudi Arabistan’da Darwinizm anlatılıyor. Gençler cayır cayır Darwinizm’i öğreniyor. Türkiye’de Darwinizm, materyalizm anlatılıyor. İran’da Darwinizm, materyalizm anlatılıyor. Hatta ben İranlı mollalar, Ayetullahlar gelmişti, dedim ki; “çok güzel, şimdi İttihad-ı İslam’ın zeminini oluşturacak güzel konuşmalar yapacağız herhalde” dedim. “Orada bir müze açalım” dedik, “masrafı bize ait” dedim, “Darwinizmi, materyalizmi yıkan.” Kesinlikle kabul etmediler. Meğer adamlar, zaten Darwinizmi materyalizmi devlet felsefesi olarak savunuyormuş. Sonra birde baktık ki, komünist bir ülke İran. Ben İslam Cumhuriyeti zannediyordum. Değil. Komünist idare var.

Suudi Arabistan’da da yobazlıktan millet tiksinmiş. O kadar rezalet bir yobazlık var ki, kendilerini artık ateizmin içerisine atıyorlar. Şimdi yobazlığın riski budur. Yobazdan sıçrayan, ateizmin içine kendini atıyor. Yani o bir belanın içinden, başka bir belanın içerisine atlıyor. Yangın olan bir binada adamlar kendilerini atıyorlar ya aşağıya, intihar ediyorlar, onun gibi. İşte onun için Darwinizmin, materyalizmin yerle bir edilmesi önemli diyoruz. Yobaz takımı da Darwinizmi, materyalizmin yerle bir edilmesini önemli görmüyor. Bir kısım cahil Müslümanlar da önemli görmüyor, bir kısım bilgisi kıt Müslümanlar da önemli görmüyor, dolayısıyla Darwinizm borusunu öttürmeye devam ediyor.

 Türkiye de çok şükür, Allah’a hamd olsun temizledik. Ama dünya çapında tehlike devam ediyor. İslam aleminde, mesela Fas, Tunus, Cezayir, Libya’da Darwinizm hakim. Mısır’da muazzam hakim. Mısırlılar, Mısırlı dindarlar acayip direndiler Darwinizme karşı. Yani Darwinizmi savunmak için, var güçleriyle savundular, gayret ettiler. Debelendiler adeta, çok uğraştılar. Orada da haklarını avuçlarına koyduk. İlahiyat fakültelerinden hocalar, şunlar bunlar falan acayip. Fas, Tunus, Cezayir’de gençler muazzam direniyorlar.

Darwinizmi adeta din gibi savunuyorlar. Orada da gerçi yerle bir ettik ama muazzam direniyorlar. Fransa’da bile Faslı öğrenciler direniyor. Tunuslu, Cezayirli öğrenciler direniyorlar. Konferanslara geliyorlar, oralarda bas bas bağırıyorlar. Var güçleriyle direniyorlar. Fas, Tunus, Cezayir hep komünistlerin kontrolünde. İslam alemini hep komünistlik teslim almış. Daha yeni yeni yakalarını kurtarıyorlar. Arap Baharı denen olay o. Yani komünist işgalden yeni yeni yakalarını kurtarıyorlar. Suriye’de de halk, komünist işgale karşı direniyor şu an. Türkiye’de de bazı kişiler, Suriye’deki komünist işgali destekliyorlar. Bu da çok şaşırtıcı.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "31 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder