08 Eylül 2012

Komünizm sadece isim ve kılık değiştirdi !


 Barışçıl nükleer enerji. Zannediyorlar ki, komünistler eskisi gibi “ben komünistim” diye açık açık ortaya çıkacağını zannediyor. Öyle değil. Komünistler uyanıklık yaptılar kendi kafalarınca. Komünist kelimesine bütün dünyada tepki ve tiksinme geliştiği için, hakaret olarak bilindiği için komünist kelimesi birçok yerde, o kelimeden kurtulmaya çalıştılar. Rusya dedi ki; “Biz komünizmi yıktık.” Nereye yıkıyorsun? Rusya yine komünist. Türki devletlerde yine komünizm hakim. Azerbaycan’da da yine komünistler iktidarda. Ama mecburi oldukları için, kendi istediklerinden değil, “biz komünist olalım” diye yaptıklarından değil.

 Çin’de komünizm zaten hakim, İran’da da komünistlik hakim, Suriye’de komünisttir. Irak’ta komünist rejim vardı, yıkıldı. Ama şu an ortada Irak’ta, rejimde değil şu an. Ama çok güçlü bir komünist yapılanma vardır Irak’ta. Baasçılar her yerde vardır. Dolayısıyla bu hata, insanların komünizmin yıkıldığını zannetmesinden kaynaklanıyor. Komünizm sadece isim ve kılık değiştirdi. Mesela İran’da “İran İslam Cumhuriyeti” diyor, halbuki cayır cayır komünizm hakim. Devlet komünist, resmi ideoloji Darwinizm İran’da. Devlet tarafından okutuluyor Darwinizm. Din anlatılıyor, İslamiyet, Mehdilik anlatılıyor, alay eder gibi, dalga geçer gibi.

Diyor ki; “Hz. Mehdi (a.s)’ı bekliyoruz” diyor. Nerede Hz. Mehdi (a.s) diyorsun? “Evlerin içinde görmüyor musun, ışık olarak var “diyor. Alay ediyorlar milletle. “Sesini duydum” diyor Cumhurbaşkanı, Başbakan. “Birleşmiş Milletler toplantısında gördüm, ışık olarak geldi” diyor. Alay ediyorlar milletle. Nerenin ışığı, ne ışığı? Orada normal aydınlatma var, lambalar yandı mı ortalık aydınlanır. “Bak ışık gördüm, Hz. Mehdi burada” diyor. Alay ediyorlar milletle. Mehdiyet’i yok etmek için bir kurnazlık kendi kafalarınca. Çünkü, “evin içine giriyor, bütün evlerde var” diyor. “Duvarlardan da geçiyor, ışık olarak var” diyor, “ses olarak da geliyor, konuşuyor zaten” diyor, “duyuyoruz sesini evlerde” diyor. “Şahıs olarak da geliyor, böyle bedeniyle her eve giriyor” diyor.

Arkasından diyor ki; “Hz. Mehdi (a.s)’ı bekliyoruz” diyor. Nerenin beklemesi? Geldi diyorsun ya sen, evde diyorsun, neyini bekliyorsun? Sen alay ediyorsun, dalga geçiyorsun. Ciddi olan, komünizmdir İran’da. Ciddi olarak komünisttir adamlar. O konuda hiç taviz vermiyorlar. Mesela Varşova Paktı vardı, adını Şangay ekibi diye değiştirdiler. Varşova Paktı’nın adını Şangay aldı, isim değiştirdiler. Çünkü eskiden “komünist blok, Varşova Paktına karşı savaş” diye NATO, çok acımasız bir politika izliyordu. Derin devletler oluşturulmuştu, mafya yapılanmaları oluşturuldu, atom bombası imalatına hız verildi, nükleer denizaltıları yapılıyordu, uçak gemileri yapılıyordu.

Yani komünistleri yeryüzünden kazımak için ne gerekiyorsa yapacağız kafasındaydılar. Sonra baktı ki böyle komünist ülkeler baş olacak gibi değil, “biz komünizmi yıktık” dediler. “Varşova Paktını da kaldırdık” dediler. Ne oldu? “İsim değişikliği yaptık” dediler. Lokanta duruyor, tabela değişik. Varşova Paktı gitti, Şangay geldi. İran’da Şangay içerisinde. Varşova Paktı üyesidir İran. Varşova Paktı yıkılmadı, sadece isim değiştirdi. Suriye de Varşova Paktı içerisinde. Komünist ülke olduğu için kimse baş edemiyor şu an. NATO da müdahale edemiyor. Dünya savaşı çıkar diye çekiniyorlar. Müslümanları da adamlar orada ezim ezim eziyorlar. O sırık da yakayı kaptırmış vaziyette, sırık da istemez bu hallere gelmeyi. O da Varşova Paktının derin devletinin etkisi altında. İran da öyle Humeyni alkışlarla geldi, İran İslam Cumhuriyeti..

 Kardeşim, Fransa’dan geliyor. Kafa yok mu sende bir düşünsene? Komünist Fransa gönderiyor. Babasının hayrına mı gönderiyor? Niçin gönderiyor? Komünizmi yerleştirsinler diye. İran Şahını alaşağı ettiler. O psikopatın tekiydi, çok ahlaksız herifti. Onu aldılar görevinden. O hakikaten anti-komünistti. O hakikaten Amerika’nın jandarmasıydı bölgede. Anti-komünist ama çok ahlaksız. Vahşi kapitalizmi uygulayan, her türlü ahlaksızlığı teşvik eden bir psikopattı. Allah belasını verdi, Allah aldı. Ama yerine komünistler iktidar oldular. Suriye’de de böyle, bunun farkında değil insanlar. Birçok yer bunun farkında değil. Hatta CIA mensupları falan da bakıyoruz, kaz gibi oyuna gelmişler, inanıyorlar, komünist sistem yıkıldı diye. Nereye yıkıldı? İsim değiştirdi kafanı çalıştırsana. Mesela CIA mensupları var, kaz gibi inanmış. Büyük bir gayretle bana savunuyor, “yok yıkıldı” diyor. Adı ne peki onun? Varşova Paktı gitti ne geldi yerine? Şangay geldi. Şangay herhalde onlara süslü geliyor. Varşova soğuk geliyordu onlara. Çok saftirikler.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "30 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder