05 Eylül 2012

Çözüm Mehdiyet!


Cumhurbaşkanımız diyor ki; “Sakın, Sünni-Şii kavga etmesin, ayrımcılığa gitmesinler.” Hiçbir şekilde dinlemezler. Kendi kitabına mı baksın, Cumhurbaşkanının sözüne mi baksın? Cumhurbaşkanına adam sorar, “neye göre?” diyecektir. Mesela Sünni inanca göre Şiilerin, Şii kardeşlerimizin hükmü küfür hükmünde. Kaynaklarına göre, bazı kaynaklara göre. Hurafeye göre öyle. İsterseniz göstereyim. Zaten Cübbeli çıktı, ne diyor Şiiler için? “Onlar nursuzdur” diyor. “Hz. Mehdi (a.s) onları pırasa gibi doğrayacak” diyor. İnanç bu. Cumhurbaşkanını dinlemez insanlar orada, Cübbeli’yi dinlerler. Çünkü Cübbeli kaynak gösteriyor. Cumhurbaşkanı kaynak gösteremez. Yani “neye göre pırasa gibi doğrayacak dedin” dediğinde, “al sana kaynak” diyecektir.

 O zaman çözüm Mehdiyet işte. Şiiler’de de öyle. Mesela Hamaney geliyor, yahut Ahmedinejad geldi ehli sünnet aliminin arkasında namaz kıldı. Bir kısım Şiiler’e göre fasit namazı. Namaz gitti. Eğer Sünniliği hak olarak görürse dini, imanı gider. Bir kısım Şiiler’e göre. İstediği kadar gelsin namaz kılsın. İstediği kadar Osmanlı camide namaz kılsın. İstediği kadar imama uysun. “Namazın gitti” derlerse diyecek ki o, “Ben sünnet kılıyorum diye, namazı iade ettim” diyecek. Yahut “Evde namazı iade ettim” diyecek. Yani kurtulamaz ellerinden onların da yobazları var. Böyle bir risk var.

Yani el altından gidiyor bu sistem. El altından kaynıyor. Müthiş bir nefret oluşuyor Şiiler’e karşı. Şiiler’de de Sünniler’e karşı. Museviler’den zaten akıl almaz nefret ediyorlar, Museviler’den. Tek çözümü onları öldürmek olarak görüyorlar. Hıristiyanlar’ın zaten katledilmesi gerektiğine inanıyorlar. Komünist zaten dinsizse hayat hakkı yok adamların. İlla ki doğranması gerekiyor. Böyle bir kafadalar. Şefkat, merhamet gitmiş durumda kafalarında.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "16 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder