08 Eylül 2012

Tek çözüm İslam Birliği !


DİDEM ÜRER: Ali Bulaç Hocamız, sizin yıllardır yaptığınız hatırlatmaların ardından bugün “İttihad-ı İslam” başlıklı bir yazı yazdı ve “tek çözümün İslam Birliği olduğunu, aksinin felaket olduğunu” ifade etti.

ADNAN OKTAR: MaşaAllah. Zaman Gazetesi’ne dedik ki; kardeşim, kendi ideolojiniz olsun, kendi düşünceniz olsun. Size ne dedik, el alemin ideallerinden? Durup durup işte, Kürtlere özerklik, işte Apo’ya ev hapsi. Ev hapsi ne demek? Af istiyorsun. Ne demek ev hapsi dalga geçer gibi? Çıksın diyorsun adam. Gitsin devletinin başına geçsin anlamına gelir o. Zaman Gazetesi için demiyorum. Bazı dangallar için söylüyorum. Ama Zaman Gazetesi’nin de garip garip üslupları oluyor; işte Kürt gerçeği, işte Kürt bilemem şunu..

Türkiye’de har türlü insan var. Kürtler bizim canımız. Benim talebelerimin yüzde otuzu neredeyse, yüzde yirmisi Kürt’tür. Hep bizim keratalar Kürt’ler. Cin gibiler de, maşaAllah. Karadenizli çocukların çoğu bizim. Aklımızın ucundan geçmez. Konu açılınca insanın aklına geliyor. Hz. Adem (a.s)’ın evlatlarıyız ne fark eder? Nur gibi insanlar. Biz Kürt annelerimizi, bacılarımızı komünistlere teslim etmeyiz. Namuslarını iki paralık etmek istiyorlar ahlaksız herifler.

Komünistlere bir karış toprağımızı vermeyiz, bunu unutacaklar. Zaman Gazetesi de nihayet Allah’a şükür, aylardan beri uğraşıyoruz, yıllardan beri uğraşıyoruz nihayet İttihad-ı İslam’ı savunmaya başlamış. Ali Bulaç Hoca uyanıktır, ehli vicdandır. O elini vicdanına koymuş demek ki. Baktı, başka bir kurtuluş yok. Samimi olarak anladı.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "25 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder