04 Eylül 2012

Bu ,Mehdiyetin Doğum Sancısı!



Türkiye bir doğum sancısı içersinde. Bu, Mehdiyet’in doğum sancısı. Öyle sakin, sessiz bir Mehdiyet olmaz. Çok büyük olaylar olacak önümüzdeki günlerde. Daha garip, daha şaşırtıcı olaylar olacak. Depremler devam edecek. Ve sonunda Mehdiyet bütün ihtişamıyla ortaya çıkacak. İnsanlar Mehdiyet’in mecburi ve zaruri olduğuna samimi kanaat getirecek. Hz. İsa Mesih (a.s)’ın inişine ihtimal vermeyenler, Hz. İsa Mesih (a.s)’ı karşılarında görünce acayip utanacaklar, çok şaşıracaklar. Ama aklın ihtiyarını almaz o. Yani Hz. İsa Mesih (a.s) olup olmadığına insanlar isterse inanmayabilirler. Nasıl Hz. Mehdi (a.s)’da inanmak mecburiyeti yoksa; Hz. İsa (a.s)’ın inişine inanmak farzdır, fakat o kişinin Hz. İsa (a.s) olup olmadığı konusunda zannı galiple vicdan ehli anlayacaktır.

Bir süre sonra Hıristiyanlıkla Müslümanlık el ele hareket edecek. Komünizm dünyada şaşırtıcı şekilde kuvvet buluyor, güç buluyor. Bunun ortadan kalkmasını ancak Hıristiyanlarla Müslümanların ittifakıyla olduğunu bütün dünya görmüş olacak. Gereksiz yere insanlar acı çekiyorlar, gereksiz yere ızdırap çekiyorlar, gereksiz yere kavga var. Kendilerini de öldürtüyorlar, askerlerimizi de şehit ediyorlar. Kendileri de çok perişan şartlarda yaşıyorlar, askerimizi de zor şartlarda yaşamaya mecbur ediyorlar. Sonuçta da hiç bir şey yok. Sonuçta şeytanın, deccalin istediği olmuş oluyor. Yani ızdırap ve acı bütün dünyaya hakim olmuş oluyor. Facebook laboratuvar gibi, bakın; herkes herkese hakaret ediyor. Akıl almaz, sanki lağım çukuru gibi oldu Facebook’un epey bir bölümü yahut internetin epey bir bölümü. Hakaretten geçilmiyor, göz gözü görmüyor. Lady Gaga köftesi, o bile mağdur olmuş çocuk. Bu Facebook’taki ve diğer internet sitelerindeki çirkin hakaretlerden mağdur olmuş.

Onun için vakıf mı kuruyormuş, bir şeyler yapıyormuş onu durdurmak için. Halbuki Facebook’u açtığımızda, internete girdiğimizde, diğer internete girdiğimizde hep neşe ve sevinç görmemiz lazım; herkes herkese iltifat etmesi lazım, sevgi göstermesi lazım, muhabbet göstermesi lazım. Böyle olması güzel olur. Öbür türlü insanlar mutsuz oluyor. İnsanların dimağı durdu, yaratıcı gücü kırıldı insanların. Müteşebbisler felç oldular, ekonomi gelişmiyor artık dünyada. Avrupa Birliği’nde muazzam bir ekonomik kriz var. Amerika’da muazzam bir ekonomik kriz var. Bütün dünyada ekonomik kriz var. Çin’de de ekonomik kriz var. Çin de birkaç yıla kadar dibe vuracak gibi görünüyor. Çünkü kimse alışveriş yapmıyor Çin’den. Muazzam üretim var, alan yok. Çok zor durumda kaldı Çin. Avrupa’da da fabrikalar artık üretim yapmaya gerek duymuyor, çünkü alan yok. Mülk de yapılamıyor artık, bina da yapmıyorlar. Onu da alan yok.

İnsanlar sadece yaşamaya bakıyor gibi oldular. Sevgi kalktı, merhamet kalktı, şefkat kalktı. İşte bunlar hepsi Hz. İsa Mesih (a.s)’ın dünyaya geldiğinin alametleri. Ve Hz. Mehdi (a.s)’ın da; yani Moşiyah, Kral Mesih’in de dünyaya geldiğinin alametleri. İncil’de açıklanan alametlerin hepsi çıktı. Tevrat’ta açıklanan bütün alametler çıktı. Peygamberimiz (s.a.v)’in söylediği bütün alametler çıktı. Dünyanın son zamanındayız. İnsanlar inanmıyorlardı fakat dediklerimin ciddi ve doğru olduğunu görmeye başladılar. Daha da görecekler. Daha önce safsata diyorlardı. Bir de baktılar ki hakikaten gerçek. Çünkü ta evlerine dayandı alametler, kapılarına dayandı. Görülmeyecek gibi değil.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "13 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


2 yorum: