08 Eylül 2012

En büyük Farz İttihad-i İslam !


 Mübarek canım ciğerim Mursi Hocamız, tamam Suriye kurtulsun. Niye tek kelime İttihad-ı İslam’dan bahsetmezsin? Hep egoistçe ifadeler. “Suriye kurtulsun, Filistin kurtulsun.” Filistin’de çıkar demeç verirler. Filistin’in bir an önce kurtulması şart, peki İslam aleminin kurtulması niye şart olmuyor? Niye İttihad-ı İslam gerekmiyor. Tek kelime İttihad-ı İslam’dan bahsetmiyorlar. O zamanda Allah, böyle olaylar meydana getiriyor işte. Devlet yetkililerinden o cenahtan tek kişiden İttihad-ı İslam olsa, bu belalar olmaz, bu felaketler olmaz.

Bir an önce İttihad-ı İslam olsun diyen çıkmıyor. Sanki dilleri kopacak, ödleri kopuyor. En büyük farz, İttihad-ı İslam, en büyük farz. Bütün belaları hastalıkları dertleri giderecek olay. Türkiye’de PKK sorunu kalmaz, orada Hafız Esad sorunu kalmaz, Irak’ta bu kargaşa bu zulüm politikası kalmaz, Libya’daki bu kargaşa kalmaz, Afganistan’daki zulüm kalmaz, Moro’da, Çat’da  Fas, Tunus ve Cezayir’de çekilen ızdıraplar sona erer, ekonomik kriz kalmaz. İttihad-ı İslam’dan şiddetle kaçınıyorlar, ağızlarına dahi almak istemiyorlar.

 Çünkü İttihad-ı İslam’dan bahsedince,Hz. Mehdi (a.s)’dan bahsetmek zorunda kalacaklar. Her biri de Mehdi iddiasında oldukları için, hiçbir şekilde ağızlarına almak istemiyorlar. Korkmayın, İttihad-ı İslam isteyin, samimiyseniz. Sen nasıl Müslümansın? Zulümden bahsediyorsun İslam alemine yapılan zulümden niye bahsetmiyorsun. Sırf Suriye’de mi zulüm var? Durup durup Suriye, durup durup Suriye. Bütün İslam alemini, bütün olarak ele almaları lazım. Cenab-ı Allah Kuran’da Suriye Irak diye ayırmış mı? Hep Ümmete hitap ediyor, İslam ümmetine ,topluca. Allah’ın hitabı bütün Müslümanlara. Bu Mursi denen şahıs, bir İttihad-ı İslam’dan bahsetsin. Dili kopmaz, hiçbir şey olmaz.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "31 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder