05 Mayıs 2013

Tahkiki İmanla Karşılık Verilebilir !


 Komünizmin yöntemidir. Yani; “Çekiç vurulduğunda, çekiç ileri doğru itilmez” diyor Lenin. Onu hatta kitap haline getirmiştir Lenin, “bir ileri, iki geri” diyor. Yani “ileriye bir adım atarsanız iki adım da geriye atın ki, iki adımdan sonra yeniden ileriye büyük bir sıçrayış yaparsınız” diyor. Onun için yorulan komünist gerillaların dinlenmesi, ideolojik eğitimi, güç kazanmaları ve özellikle Kuzey Irak’taki mazlum Kürt kardeşlerimizin, dindar Kürt kardeşlerimizin komünistleştirilmesi, onların da terör ve şiddetle korkutularak, PKK örgütüne katılması için, oraya bir kolordu olarak girmeyi düşünüyorlar, konu bu. Ama bir tek bununla da bırakmak istemiyorlar, yeni bekleyen kadroları da dağa alarak, hem teorik hem pratik eğitmeyi düşünüyorlar. Çünkü bunlar eski asker olarak görüyorlar bunları. Şimdi yeni asker gelmesi gerekir diye düşünüyorlar. Bunları terhis etmeleri gerekiyor, geçici bir terhisle bunları almış oluyorlar, konu bu. Yeni tertipler onların kendi inançlarına göre.

 Komünist yeni ekibi alıp büyük, daha kapsamlı bir kadro düşünüyorlar. Bu kendi kafaları değil tabii, Amerika’daki bazı kuruluşlarda çalışan cinlerin aklı. Bunlara ince ince akıllar veriyorlar, bunlar da o ince aklı kendi kafalarınca uyguluyor. Ama Türk milletinin büyüklüğünü, gücünü fark edemiyorlar, kendilerince böyle çelik çomak oynadıklarını zannediyorlar. O çeliği çomağı millet yedirir, ben onlara söyleyeyim. Hiç boş yere heveslenmesinler, Türk ordusu, Türk polisi, Türk gençliği çelik gibi hazır. Ama illa çözüm isteniyorsa, Darwinist, materyalist eğitim durdurulması gerekiyor, anti-komünist eğitim, anti- Darwinist, anti-materyalist eğitim çözüm budur, bunun dışında bir çözüm olmaz. İmani çalışma yapılması. Yoksa Kuran dersleri vermek, İmam Hatipler açmak çözüm değil. İmam Hatipleri açmayla çözüm olsaydı, PKK bu hale gelmezdi. Komünistler bütün okullara bu şekilde 1980 öncesi de hakim olmuştu, şimdi de okulların büyük bölümünde artık komünist fraksiyonlar çatışıyor. Aynı, “Aydınlıkçı mısın, Marksist, Leninist misin?” Bu, yani böyle bir durum var. Darwinist, materyalist eğitim milleti mahveder. Defalarca söylüyorum, bir daha söylüyorum; Darwinist, materyalist eğitimde komünizm gelişir, Marksist felsefe gelişir. Okullara din dersi koymayla, buna engel olmak mümkün olmaz. Komünistlerin hepsi dini biliyorlar, İslam’ı biliyorlar. Zaten öğretiyorlar komünistlere dini. “Ama bu yanlış” diyorlar.

Üniversitelerde, başka yerlerde, İlahiyat Fakültelerinde de din öğretiliyor ama dinin ruhu arınmış olarak öğretiliyor. Dinin kabuğu öğretiliyor. Dinin ruhu verilmiyor. Öyle olunca da, ölü bir din anlayışı verilmiş oluyor. Ölü din anlayışıyla, din olmaz. Din, ruhta manada yaşanarak, samimi inananların üslubuyla, ruhuyla insanlara enjekte edilebilir. Onun dışında din eğitimi; adam içi geçmiş bir üslupla, bazı kişileri görüyoruz, sakin sakin, “Hendek Savaşı şöyle oldu, Uhud Savaşı böyle oldu, Peygamberimiz (s.a.v) şöyle açtı, karnına taş bağlardı” bu tip konular anlatıyorlar. Bununla din, iman güçlenmesi olmaz. Bununla komünizme karşı mücadele veremezsiniz. Bunda mağlup olursunuz. Nitekim de mağlup oluyorlar. Çözüm; bilimsel açıklamalardır, Darwinizmin, materyalizmin geçersizliğinin bilimsel anlatılmasıdır, Kuran mucizelerinin bilimsel anlatılmasıdır, iman hakikatlerinin bilimsel anlatılması. Yani akıl kabul edecek, kalp de tasdik edecek. Yani tahkiki imanla karşılık verilebilir. Bunun dışında bir yol yok.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder